Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Berbec – Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Soarele va tranzita sectorul matrimonial. Are şi parteneri de nădejde: Venus, care vă îndeamnă să iubiţi, şi Saturn, care cere să vă asumaţi răspunderea faptelor şi a deciziilor. Atenţie cui vă încredinţaţi inima, căci vă puteţi frige rău! Pasiunile scurte sunt păguboase: nu luaţi decizii importante dacă relaţia dvs. nu a depăşit măcar un an. în plan profesional se anunţă noi colaborări. Sau revin altele mai vechi, din care aţi avut doar de câştigat.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 27 septembrie, 1,11,17 octombrie
• Zile dificile: 23,29 septembrie, 6,14,21 octombrie
• Interese prioritare: relaţia de cuplu, încheierea de contracte
• Talismanul lunii: perlă
Dragoste şi sex
între 23 septembrie şi 2 octombrie. O decadă minunată pentru iubire, întâlniri romantice, pentru că acum de partea dvs. sunt Marte şi Luna Albă. Deosebit de norocoase vor fi zilele de 23-25 septembrie, o perioadă de înflorire a sentimentelor. Aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea. De asemenea, cresc şansele de a stabili o legătură stabilă şi durabilă. Singura piedică o pot constitui ambiţiile dvs. exagerate şi dorinţa de independenţă. Cele mai potrivite zile pentru a vă oficia căsătoria sunt 27 şi 28 septembrie. întâlnirile din 29 şi 30 septembrie vor lăsa impresii de neuitat. Pe 1 şi 2 octombrie acordaţi mai multă atenţie apropierii spirituale, între 3 şi 12 octombrie. Acest interval este guvernat de Venus, ceea ce înseamnă că se prelungeşte perioada favorabilă pentru întâlniri şi căsătorii. Pe 4-7 octombrie petreceţi mai mult timp cu iubitul, sentimentele dvs. înfloresc. Aveţi însă grijă să evitaţi manifestările de egocentrism şi irascibilitate. Perioada 7-9 octombrie este de uniune spirituală deosebită. 10-11 octombrie sunt zile perfecte pentru sex, însă între 6 şi 12 octombrie este foarte important să vă controlaţi reacţiile, să nu provocaţi dispute. O zi deosebit de dificilă e 12 octombrie, între 13 si 23 octombrie. Perioadă mai tensionată, fiecare zi poate aduce conflicte neaşteptate, străduiţi-vă să rezolvaţi toate situaţiile dificile pe cale paşnică. Totodată, sentimentele devin deosebit de puternice, pasionale, creşte apetitul sexual. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Experimentaţi, încercaţi un sport extrem. După o asemenea doză de adrenalină seara va fi deosebit de intensă.

In casă domneşte liniştea deplină, relaţia cu cei dragi e armonioasă şi calmă. Cea mai potrivită zi pentru întâlniri cu părinţii este 19 octombrie. Acordaţi mai multă atenţie copiilor: cele mai potrivite zile pentru comunicarea cu ei, pentru plimbări şi activităţi creative sunt 23, 24 şi 25 septembrie, ca şi 21-22 octombrie. Dacă nu aveţi încă moştenitori, e un moment bun să îi concepeţi. Zilele de 27, 28 şi 29 septembrie petreceţi-le alături de partener: înţelegerea va fi deplină şi în muncă, şi în relaxare. în a doua jumătate a lunii pot apărea conflicte fiţi atentă în comunicare!
Sănătate şi energie
Practic, nu aveţi motive de îngrijorare în ceea ce priveşte starea de sănătate. Pe 4-5 septembrie poate apărea o indispoziţie şi trebuie să evitaţi suprasolicitările. Puneţi accent pe întărirea sistemului cardiovascular – sportul, plimbările, exerciţiile de aerobică vă ajută foarte mult. Atenţie specială trebuie acordată rinichilor, reglaţi cantitatea de lichide băute zilnic şi îmbrăcaţi-vă mai călduros. ALIMENTUL LUNII. Sfecla este una dintre legumele foarte utile sănătăţii. Consumul regulat de sfeclă vă poate ajuta să scăpaţi de anemie.
Timp liber
O lună excelentă pentru creativitate, distracţii, mers la spectacole. 23 şi 25 septembrie sunt zile deosebit de favorabile, dar şi 29 şi 30, când aveţi şansa să vă coloraţi viaţa cu trăiri intense. Pe 2 şi 3 octombrie puteţi începe o călătorie romantică prin locuri îndepărtate. Pe 6 sau 7 octombrie adunaţi-i pe toţi cei apropiaţi la o petrecere. 8-10 octombrie e o perioadă pentru a vă retrage în singurătate, un moment bun pentru concluzii şi atenţie acordată universului interior. Pe 16 şi 17 octombrie vor fi reuşite călătoriile scurte, prin locuri cunoscute. SURSA DE ENERGIE. O baie cu uleiuri aromate.
Bani si carieră
Sub aspect financiar situaţia este echilibrată, dar pentru a câştiga mai mult, acum e important să reveniţi la sarcinile nefinalizate, să le aduceţi la un rezultat concret. Pe 25-26 septembrie treburile de rutină se vor rezolva cu uşurinţă. Această lună este favorabilă pentru cei care dau consultaţii, lucrează în domeniul justiţiei, participă la negocieri, pentru cei care au o meserie ce implică creativitate, pentru pedagogi şi educatori. 4 şi 5 octombrie sunt zile dificile pentru contacte cu şefii: acum simţiţi că aveţi un potenţial foarte mare, iar situaţia curentă nu vă prea mulţumeşte, ceea ce poate duce la conflicte. Pe 14 octombrie nu se recomandă cumpărăturile – amânaţi-le pentru ziua următoare.
Cheia succesului
Veţi avea succes incredibil în dragoste, mai ales în prima jumătate a lunii, când vi se pot împlini cele mai fierbinţi dorinţe. Norocul va fi de partea dvs. şi în toate începuturile ce implică creativitate.

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului dvs. de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Berbec 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI