Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Capricorn- Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Cariera vă cere să fiţi pe fază. Toată atenţia, concentrarea, voinţa, dublate de studii adecvate – aşa vă vrea Stelliumul format de Soare, Venus, Saturn şi Mercur. De semnalat apropiata conjuncţie Saturn-Venus, simbol de exaltare şi promovare, dar şi de îndrăgostire de cineva cu notorietate ori poziţie socială privilegiată. Norocoase, ce-i drept, vor fi puţine, dar… Nu sunt avantajaţi nativii cu viziuni utopice. Atenţie, nu vă forţaţi coloana!
Reperele succesului
Zile Favorabile: 24 septembrie, 2,7,17,22 octombrie
Zile dificile: 28 septembrie, 4,12,19 octombrie Interese
Prioritare: dezvoltare profesională, relaxare împreună cu prietenii
Talismanul Lunii: safir stelat
Dragoste si sex
Aşteptaţi-vă la multe întâlniri, seri romantice, sunteţi mai atrăgătoare ca oricând pentru sexul opus. 23-24 septembrie sunt zile excelente pentru viaţa intimă, vă veţi înţelege fără cuvinte. E posibil să trăiţi o experienţă spirituală prin intermediul energiilor sexuale pe care vi le conferă Luna Albă. Datorită influenţei lui Marte, e posibil să preluaţi iniţiativa: veţi dori întâlniri mai dese cu iubitul. Pe 25-26 septembrie puteţi merge împreună la un eveniment interesant.
Pe 3 şi 4 octombrie exteriorizaţi-vă sentimentele, partenerul vă va aprecia sinceritatea. în schimb, pe 5 octombrie aveţi grijă ce şi cum spuneţi, cuvintele nechibzuite pot supăra foarte tare pe cineva drag şi apropiat. A doua parte a decadei e perfectă pentru iubire, întâlniri, sex.
Intre 13 şi 15 octombrie stăpâniţi-vă tendinţa de a vă plânge de milă, renunţaţi la reproşuri, şi relaţiile cu cei din jur se vor îmbunătăţi considerabil. încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe partener şi căutaţi să ajungeţi la un compromis în orice situaţie. Pentru 18-19 octombrie puteţi planifica o discuţie importantă cu iubitul, veţi reuşi să o scoateţi la capăt cu situaţiile problematice. 21- 22 octombrie sunt zile favorabile pentru sex.
Aveţi nevoie de o atmosferă destinsă, de exemplu, în compania unor prieteni buni. Apoi mergeţi la o cafenea. O muzică plăcută, o atmosferă intimă, băuturi delicioase – o seară care vă va fi pe plac..

Familie
Legat de casă, vor apărea schimbări, de exemplu, vă puteţi schimba reşedinţa în alt cartier sau alt oraş – un pas important necesar familiei dvs. pentru a deveni mai apropiaţi. De asemenea, e un moment favorabil pentru întocmirea unor acte importante legate de bunuri imobiliare moştenite. Pentru acest gen de decizii sunt favorabile zilele de 23-24 septembrie. Vă puteţi bizui pe ajutor moral sau material din partea părinţilor. Pe 11 octombrie, în semn de recunoştinţă, organizaţi o cină festivă, la care să vă invitaţi toată familia. Pe 12 octombrie e recomandabil să evitaţi disputele cu
membrii generaţiei vârstnice. Relaţia cu copiii evoluează favorabil: e necesar să comunicaţi cât mai mult cu ei, să-i ajutaţi să se dezvolte.
Sănătate şi energie
în această perioadă vă veţi simţi minunat, nu e nevoie să vă ocupaţi prea mult de întărirea organismului. Dar dacă există afecţiuni cronice, nu uitaţi de tratamentul prescris. Fiţi atentă la starea coloanei vertebrale, faceţi exerciţii fizice pentru întărirea musculaturii spatelui.
Pâinea cu cereale este sănătoasă şi poate fi consumată în fiecare zi.
Timp liber
Nu aveţi prea mult timp de odihnă: pe primul plan vor fi activităţile legate de carieră. Dar trebuie să vă şi detaşaţi de muncă, făcând ceva interesant şi neobişnuit, de exemplu, un sport extrem. Zilele perfecte pentru a vă pune în practică noua pasiune sunt 23-24 septembrie şi 21-22 octombrie. E posibil să plecaţi într-o călătorie de serviciu şi veţi îmbina utilul cu plăcutul. Călătoriile îndepărtate sunt posibile, însă ar fi bine să vă ocupaţi din timp de bilete şi actele necesare. Aveţi multă energie creatoare, străduiţi-vă să o folosiţi la maximum. Pe 2-3 octombrie vă veţi dori singurătate: închideţi telefoanele şi bucuraţi-vă de linişte.
O căsuţă retrasă, la ţară sau la munte, unde nu vă va deranja nimeni.
Bani si carieră
Sub aspect financiar lucrurile vor merge bine. însă pentru ca problemele materiale să nu vă dea bătaie de cap nici pe viitor, străduiţi-vă să munciţi cât mai bine la serviciu. 27-28 septembrie sunt zile favorabile pentru interviuri, contacte cu conducerea. Veţi deveni mult mai sigură pe dvs. şi odată cu aceasta veţi simţi dorinţa să avansaţi în carieră: de fapt, meritaţi din plin acest lucru. Important e să vă manifestaţi iniţiativa şi curajul, să vă exprimaţi ideile, pentru dvs. în momentul de faţă sunt foarte importante perspectivele profesionale.
Cheia succesului
Vă aşteaptă succes deosebit în dragoste, sex, creaţie. Dezvoltarea carierei este posibilă până pe 10 octombrie. Dacă trebuie să alegeţi între o muncă de rutină şi o activitate nouă, de perspectivă, optaţi fără ezitare pentru a doua variantă. în acest moment merită riscul.

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Capricorn 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI