Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Când toată lumea iese în oraş pentru a socializa, veţi saluta o foarte necesară pauză sub Luna nouă din Săgetător, de pe 13 decembrie. Cu această energie proaspătă în casa a douăsprezecea, a înnoirii de sine, vă veţi bucura de timpul petrecut de unul singur şi acasă alături de persoanele cele mai apropiate. Veţi beneficia de asemenea de ocazia de a trece în revistă anul care se încheie şi realizările personale. Folosiţi concluziile respective ca să vă pregătiţi pentru startul simbolic reprezentat de Luna nouă de luna viitoare în semnul dumneavoastră natal.

Relaţii.

Evenimente sociale mai discrete, de exemplu cina cu câţiva prieteni, vor fi mai pe placul dumneavoastră când planeta Mercur va tranzita Scorpionul, casa a unsprezecea, până la 11 decembrie, iar planeta Venus va fi în acelaşi semn până pe 16 decembrie. După aceea veţi fi mai interesat de familie. Este de asemenea posibil să petreceţi mult timp îngrijind o rudă spre sfârşitul lunii.

Bani şi succes.

Sfera financiară intră pe un trend pozitiv când planeta Marte soseşte în Vărsător, casa a doua, pe 26 decembrie. Influenţa aceasta, care se va extinde până în februarie, are potenţialul de a vă spori contul bancar. Mai exact, o va face dacă veţi putea limita imboldul temporar de a cheltui impulsiv. Sfârşitul anului vă poate aduce lichidităţi suplimentare.

Turbulenţe planetare.

Vi se va părea că retrăiţi unele momente când Luna plină din Rac, de pe 28 decembrie, va da naştere unor tensiuni în relaţiile personale şi în casă. Pozitiv este faptul că nu vor fi atât de intense ca în vară, iar forţa interioară vă va ajuta să le domoliţi pe toate. Aveţi totuşi grijă să nu vă lăsaţi distras de amănunte şi să pierdeţi din vedere tabloul de ansamblu. Acceptaţi ajutorul numeroaselor persoane din jur care vă susţin.

Zile favorabile: 2, 5, 6, 10, 15, 19, 22, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI