Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Fecioara – Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Pregătiţi-vă să vă transformaţi inteligenţa în contracte, bani, avantaje la care visaţi de mult. Mercur din Fecioară vă inspiră, dă şanse şi oportunităţi. Tot el se va alia Soarelui, lui Venus şi Saturn în Casa a ll-a, a banilor, tranzacţiilor, beneficiilor diverse. Dar asiguraţi-vă că banii sunt proveniţi din muncă cinstită: perioada îi taxează pe toţi cei care umblă cu ocaua mică. Investiţi în confort, nu-i exclus să achiziţionaţi un lucru dorit de mult.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 26 septembrie, 4,9,19,23 octombrie
• Zile dificile: 24,30 septembrie, 6,14,21 octombrie
• Interese prioritare aspecte materiale, cumpărături, sănătate
• Talismanul lunii: smarald
Dragoste si sex
Între 23 septembrie şi 2 octombrie. Dragostea vă conferă acum foarte multă energie. Dacă aveţi un partener stabil, va fi necesar să revizuiţi unele din înţelegerile voastre. Pe 26 septembrie străduiţi-vă să vă temperaţi reacţiile. Pe 27-30 septembrie e posibil să apară tensiuni în comunicarea cu iubitul, nu sunt excluse conflictele legate de viaţa intimă, între 3 şi 12 octombrie. 3 şi 4 octombrie sunt zile potrivite pentru întâlniri romantice, sentimentele vor fi intense. Pe 5 octombrie e mai bine să nu puneţi accent pe nemulţumiri, în caz contrar pot apărea neînţelegeri. Iar ziua de 8 petreceţi-o în doi, în această zi puteţi aborda diverse aspecte ale vieţii de cuplu. Pe 9 octombrie evitaţi certurile şi reproşurile. Pe 12 octombrie nu atingeţi subiecte delicate legate de viaţa intimă, nu se recomandă întâlnirile cu persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine. Între 13 şi 23 octombrie. Pe 13-14 octombrie Pluton şi Venus vă armonizează sentimentele şi intensifică apropierea sufletească. Ziua de 18 este destul de dificilă, e bine să staţi departe unul de altul, ca să evitaţi problemele. Pe 23 octombrie nu vă temeţi să vă exprimaţi deschis sentimentele, iubitul vă va aprecia sinceritatea. În cuplu domneşte armonia. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Petreceţi-vă un weekend la o pensiune sau la un hotel în afara oraşului. Vă veţi detaşa de problemele zilnice şi veţi reuşi să vă dedicaţi exclusiv unul altuia.

Familie
Continuaţi să faceţi ce aţi planificat: activităţile casnice solicită implicarea dvs. zilnică. Ar fi bine să vă schimbaţi reşedinţa, mai ales dacă de multă vreme vă gândiţi să o faceţi. Acum e un moment potrivit pentru a vă muta în alt oraş. 29-30 septembrie sunt cele mai potrivite zile pentru a lămuri relaţiile cu cei din preajmă: fraţi, surori, vecini. Zilele de 2 şi 3 octombrie dedicaţi-le familiei: invitaţi-i la dvs. pe cei dragi sau vizitaţi-i dvs. pe ei. Pe 4 octombrie acordaţi-le atenţie copiilor: puteţi participa împreună la activităţi creative sau puteţi merge undeva cu cei mici. Pe 5 octombrie fiţi înţelegătoare faţă de năzbâtiile lor. După 9 octombrie în sfârşit veţi ajunge la o înţelegere reciprocă cu rudele.
Sănătate si energie
Organismul dvs. funcţionează bine, mai ales că aveţi grijă de sănătatea dvs. şi vă alimentaţi corect, în această perioadă există riscul unui traumatism: evitaţi suprasolicitările şi sporturile extreme. Gâtul este acum o zonă de risc, protejaţi-l! ALIMENTUL LUNI Uleiul de măsline este o sursă minunată de vitamina E şi alte substanţe folositoare pentru organism.
Timp liber
Meleagurile îndepărtate vă atrag mai mult ca niciodată, aşa că, dacă aveţi posibilitatea, nu rămâneţi acasă. Zile foarte potrivite pentru a începe călătoria sunt 29-30 septembrie sau 15 octombrie. Pe 4-5 octombrie este momentul ideal pentru creativitate şi distracţii, iar zilele de 19 şi 20 le puteţi dedica întâlnirilor cu prietenii. Nu uitaţi că în această lună veţi avea nevoie şi de singurătate, pentru a vă pune ordine în gânduri, a vă lămuri în privinţa trăirilor dvs. şi a înţelege tainele existenţei: cele mai potrivite zile sunt 23-24 septembrie, 29- 30 septembrie şi 21-22 octombrie. Sunt recomandabile şi activităţile care vă fac plăcere, puteţi, de asemenea, să vă găsiţi un nou hobby. SURSA DE ENERGIE. Un magazin cu mărfuri pentru lucru de mână, unde veţi găsi o mulţime de lucruşoare simpatice, de asemenea o sursă de inspiraţie pentru activităţile creatoare.
Bani si carieră
În această lună vă aşteaptă noi venituri, în special până pe 9 octombrie, când în Casa finanţelor dvs. se află Venus. Veţi reuşi să vă distribuiţi bine banii, să faceţi investiţii în proiecte de durată. Pentru cumpărături profitaţi de 27 şi 28 septembrie. Deşi acum cariera dvs. nu evoluează prea mult, sunteţi mulţumită cu situaţia curentă, munca vă aduce satisfacţii şi o îndepliniţi inspirat. O zi potrivită pentru a rezolva toate treburile şi a sta de vorbă cu colegii la o ceaşcă de cafea este 7 octombrie. Pe 16- 17 octombrie sunt posibile schimbări în carieră.
Cheia succesului
Cel mai bine vă merge în domeniul studiului universului dvs. interior, al practicilor spirituale, în special pe 29-30 septembrie – e posibil să aveţi: parte de o adevărată revelaţie. Norocul vă însoţeşte în călătorii (în ţară şi în străinătate) şi în toate activităţile financiare – în sfârşit veţi fi răsplătite corespunzător pentru toate eforturile depuse.

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Fecioara 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI