Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Rac – Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Casă, masă şi familie, lată triada în care veţi investi acum. Casa vrea atenţie specială, masa se vrea una plină de bunătăţi, aparatura casnică cere întreţinere, iar familia (în special mama) vrea suport moral, implicare totală. Cineva ar putea avea mici probleme: fiţi pe fază! Nu-i exclus să vă ascundă acest lucru, dar intuiţia vă ajută. Opoziţia Soare- Lilith poate indica faptul că cineva râvneşte la poziţia dvs. socială. Nu vă certaţi cu şefii!
Reperele succesului
Zile favorabile: 26,30 septembrie, 9,14,23 octombrie
Zile dificile: 28 septembrie, 4,12,19 octombrie
Interese prioritare: activităţi de familie, părinţii
Talismanul lunii: ochi-de-pisicâ
Dragoste şi sex
între 23 septembrie şi 2 octombrie. Nu se întrevăd schimbări deosebite. E un moment potrivit pentru căsătorie din dragoste, amenajarea căminului, consolidarea familiei. Venus şi Saturn vă ajută să obţineţi armonie şi stabilitate. 29 şi 30 septembrie sunt zile potrivite pentru întâlniri romantice, între 3 şi 12 octombrie. Pe 4 octombrie veţi dori să petreceţi mai mult timp împreună cu iubitul, ziua e potrivită şi pentru a discuta pe teme complicate legate de viaţa de familie. Pe 5 octombrie e mai bine să nu începeţi discuţii serioase cu partenerul: sunt posibile certuri din senin. Pe 6 şi 7 octombrie creşte interesul pentru viaţa intimă, cea mai potrivită zi pentru sex este 7 octombrie. Pe 10 octombrie Venus vă aduce noi întâlniri, bună dispoziţie, între 13 şi 23 octombrie. 14 şi 15 octombrie sunt zile foarte bune pentru întâlniri, comunicare cu iubitul. Pe 16-18 octombrie sunt posibile neînţelegeri legate de felul în care priviţi dragostea şi libertatea personală. Pe 19 octombrie veţi putea rezolva contradicţiile prin blândeţe şi sensibilitate. La sfârşitul decadei apare dorinţa puternică de a petrece timpul împreună, discuţiile vor fi interesante, dar şi tendinţa de a vă face reproşuri reciproce e mare. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Atmosfera întâlnirii trebuie să fie destinsă, relaxantă. Luaţi cina la o terasă şi oferiţi-i iubitului un mic dar amuzant..

<

Familie
Dedicaţi această lună casei şi familiei, acordaţi atenţie în special treburilor neterminate pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit. Puteţi planifica proiecte serioase – o renovare, mutarea în altă locuinţă, rezolvarea unor probleme importante legate de bunuri imobiliare, de întocmirea unor documente, de relaţiile cu părinţii etc. Pe 26 septembrie evitaţi disputele cu rudele sau cu vecinii, cruţaţi-vă sănătatea psihică. 27 şi 28 septembrie sunt zile potrivite pentru activităţi casnice, musafiri, o masă festivă la care să invitaţi întreaga familie. Pe 29-30 septembrie petreceţi mai mult timp împreună cu copiii – în general această lună este favorabilă pentru comunicarea cu cel mic, puteţi decora împreună casa, vă puteţi juca etc., perioada aceasta luminoasă se va prelungi până pe 10 octombrie.
Sănătate şi energie
Dacă vă ocupaţi constant de sănătate, puteţi fiţi sigură că vă aflaţi pe drumul cel bun. Acum este foarte important să aveţi mare grijă de toate aspectele problematice ale sănătăţii dvs. 2-3 octombrie sunt zile bune pentru a începe o terapie de întărire a organismului. Acordaţi atenţie stomacului, protejaţi-l cu o dietă adecvată. Nu strică să faceţi un consult general preventiv.
ALIMENTUL LUNII. Vinul roşu – un pahar pe zi constituie o sursă excelentă de antioxidanţi.
Timp liber
O lună favorabilă pentru călătorii. E posibil să doriţi să mergeţi în locurile unde v-aţi născut sau într-un alt loc cunoscut – oraş sau ţară. Pentru începutul călătoriei îndepărtate este potrivită ziua de 8 octombrie. Călătoriile scurte vor avea succes pe 24 septembrie, dar pe 25 septembrie multă atenţie la drum! Şi relaxarea în familie va fi o modalitate potrivită de a vă reface forţele. Dacă aveţi o căsuţă de vacanţă, petreceţi acolo câteva zile cu soare. Pe 30 septembrie un spectacol vă va oferi energii pozitive. 16 şi 17 octombrie sunt zile pe care e mai bine să le petreceţi în singurătate. SURSA DE ENERGIE. Malul unui râu mare sau al unui fluviu cu un curs liniştit.
Bani si carieră
Perioadă deosebit de norocoasă în ceea ce priveşte banii. Chiar şi neînţelegerile legate de carieră nu vă vor influenţa bunăstarea. 23 şi 24 septembrie sunt zile bune pentru cumpărături. 28-30 septembrie sunt zile în care norocul vă însoţeşte: de exemplu, puteţi primi o primă substanţială sau o mărire de salariu. Până pe 5 octombrie vă veţi putea bucura de roadele acestei situaţii, dar şi după aceea totul va decurge bine. Pe 2 şi 3 octombrie finalizaţi sarcinile care s-au adunat, staţi de vorbă cu colegii, simţiţi-vă parte din colectiv. Pe 11 şi mai ales pe 12 octombrie evitaţi discuţiile cu şefii, aceste zile nu sunt potrivite nici pentru interviuri.
Cheia succesului
Succesul se va face simţit mai ales în sfera materială, sunt posibile venituri suplimentare, achiziţii de valoare, cumpărături pentru suflet. Vor fi interesante şi importante întâlnirile cu prietenii, unul dintre ei vă va fi protector şi sprijin. Veţi avea şi succese legate de casă, familie, iar după 10 octombrie în dragoste şi în relaţia cu copiii.

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Rac 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI