Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Scorpion – Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Tranzitele perioadei trasează două direcţii. Prima vizează invidiile, tensiunile la locul de muncă. Dar cu vigilenţă, diplomaţie şi nervi de oţel, vă puneţi la adăpost şi valul schimbării nu va lăsa urme. A doua vă trimite la medici şi psihologi: sănătatea e răscolită de opoziţiile neprietenoase ale perioadei. Marte nu recomandă drumurile lungi, dar vă ajută în comunicarea cu superiorii, aşa că veţi reuşi să înregistraţi un succes profesional.
Reperele succesului
Zile favorabile: 25,29 septembrie, 8,13,23 octombrie
Zile dificile. 27 septembrie, 3,11,18 octombrie
Interese prioritare: meditaţie, univers interior
Talismanul lunii: topaz
Dragoste si sex
între 23 septembrie şi 2 octombrie. Relaţia dvs. evoluează cu succes. Iar dacă sunteţi încă liberă, sub influenţa lui Jupiter apar o mulţime de cunoştinţe interesante şi posibilităţi de alegere a unui potenţial partener. 29 şi 30 septembrie sunt zile potrivite pentru întâlniri: veţi reuşi să discutaţi pe cele mai diverse teme legate de viaţa în doi. între 3 şi 12 octombrie. O perioadă favorabilă. Chiar dacă mai apar dispute, ele nu fac decât să consolideze armonia din cuplul dvs. 8 octombrie este o zi potrivită pentru o întâlnire romantică. Pe 9 însă starea de irascibilitate poate provoca neînţelegeri, izbucniri nervoase. După 9 octombrie în constelaţia dvs. intră Venus şi farmecul dvs. se amplifică, ceea ce va influenţa pozitiv şi relaţia cu partenerul, între 13 şi 23 octombrie. Pe 13-14 octombrie între dvs. sunt posibile dispute serioase, cel mai probabil legate de viziunea asupra vieţii şi a valorilor. In cel mai bun caz, veţi reuşi să armonizaţi situaţia şi să aplanaţi conflictul pe 15 octombrie. 16-17 octombrie sunt zile favorabile pentru viaţa intimă. 19-23 octombrie este o perioadă favorabilă pentru dragoste şi comunicare.
ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Deveniţi o adevărată regină, pentru ca el să nu-şi poată lua ochii de la dvs.! Succesul e în mâinile dvs., farmecul dvs. este acum la cel mai înalt nivel. Prin urmare nu are importanţă locul pe care îl veţi alege pentru întâlnire, pur şi simplu trebuie să fiţi cât mai naturală şi să vă purtaţi cu ceva mai multă îndrăzneală..

Familie
Activităţile casei nu vă vor solicita prea mult timp, le veţi face cu uşurinţă şi cu mare plăcere. Cea mai potrivită zi pentru întâlniri cu părinţii şi pentru a primi musafiri este 7 octombrie. Străduiţi-vă, de asemenea, să găsiţi posibilitatea de a rămâne un timp singură acasă – este foarte important, pentru că în momentul de faţă vă pregătiţi pentru un nou ciclu activ şi e nevoie să vă odihniţi, să adunaţi forţe, detaşându-vă de mediul extern. Este foarte posibil ca în această lună să fie necesar să reveniţi la activităţi şi proiecte neterminate, legate de locuinţă. Comunicarea cu copiii va fi plină de bucurii şi foarte interesantă, 8 octombrie este o zi poţi
vită în acest scop. Pe 9 octombrie nu-i pedepsiţi prea tare pe copii, încercaţi să fiţi obiectivă.
Sănătate si energie
O lună nu prea favorabilă în planul sănătăţii. Trebuie să acordaţi atenţie maximă organismului dvs. E foarte important să dormiţi suficient, să nu vă suprasolicitaţi cu prea multe treburi şi contacte, să respectaţi orarul meselor. Ocupaţi-vă şi de starea dvs. sufletească: practicaţi meditaţia, exerciţii de relaxare. Acest lucru, va avea o influenţă pozitivă şi asupra sănătăţii fizice. Pe 27-28 septembrie consultaţi un psiholog: veţi reuşi să vă lămuriţi în privinţa multor probleme. 11 octombrie e o zi potrivită pentru a începe un ciclu terapeutic. ALIMENTUL LUNII. Fructe de mare: o sursă de proteine şi microelemente valoroase pentru organism.
Timp liber
Cea mai bună relaxare este acum retragerea în singurătate. Puteţi merge la ţară, la o pensiune sau pur şi simplu petreceţi mai mult timp acasă, unde nimeni nu vă poate deranja. Dacă planificaţi o scurtă excursie prin ţară, o puteţi stabili pentru 4 octombrie. In schimb, pe 5 octombrie e mai bine să nu porniţi la drum. 19 octombrie este ziua ideală pentru începerea unui sejur în străinătate. SURSA DE ENERGIE. Un colţ secret al casei în care vă păstraţi talismanele sau obiectele din copilărie.
Bani si carieră
Aveţi şansa extraordinară să avansaţi în carieră, să aveţi o evoluţie favorabilă. Dacă vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, puteţi stabili interviuri pentru 23-24 septembrie. Vă puteţi lovi de invidia colegilor, dar n-o luaţi în seamă: aţi meritat recompensa! Insă în îndeplinirea obligaţiilor profesionale e posibil să apară complicaţii, aşa că daţi dovadă de răbdare şi nu vă enervaţi. Cu unele aspecte va trebui să vă împăcaţi. 12 octombrie este o zi dificilă: evitaţi pe cât posibil disputele. Stabiliţi-vă obiective globale, ridicaţi-vă nivelul profesional – cu siguranţă eforturile vă vor fi observate şi recompensate.
Cheia succesului
Norocul vă surâde în cunoaşterea tainelor propriului univers interior, iar după 9 octombrie şi în toate proiectele personale noi – planurile vor începe să se realizeze. Va fi minunată şi relaţia cu partenerul. Un succes deosebit vă aşteaptă în atingerea înălţimilor profesionale, aşa că nu rataţi şansa!

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Scorpion 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI