Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Balanta 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Balanta

Horoscopul Partenerului din Balanta 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste. Nu va fi deloc simplu sa-l iubiti în aceasta luna. Partenerul dvs. tinde sa fie primul în tot ce are legatura cu relatia, sa tina totul sub control. În plus, mai este si foarte încapatânat. Zilele din perioada 30 aprilie – 7 mai vor fi foarte tensionate. Dar dupa 15 mai relatia va deveni mai armonioasa.

Tonus ¦¦ Iubitul dvs. se simte minunat, desi nu strica sa-si completeze rezervele de energie. Alimentatia corecta, exercitiile fizice si aerul curat îl vor ajuta în acest sens. În plus, e bine sa-si protejeze rinichii si sa evite bauturile alcoolice. 28 aprilie este o zi potrivita pentru a începe o terapie.

Bani si cariera ¦¦ Situatia lui financiara este stabila si favorabila. Venituri frumoase îi pot aduce activitatile legate de bunuri imobiliare si munca la domiciliu. Pe 3-4 mai riscul financiar este justificat. Pe 16 mai sunt posibile profituri semnificative. Iubitul dvs. poate începe o activitate importanta si trebuie sa se gândeasca serios la un plan de evolutie viitoare. În cariera totul evolueaza în favoarea lui, e posibil sa primeasca oferte interesante si tentante. Pe 8 mai e posibil sa fie numit într-o functie noua, sa înceapa un proiect de perspectiva.

PRIETENI «Relatiile cu prietenii sunt bune, dar pot aparea schimbari în cercul de cunostinte. Contactele cu unele persoane se vor întrerupe, însa va face cunostinte noi si interesante. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 10-11 mai.

Timp liber ¦¦ Cea mai eficienta modalitate de relaxare o constituie impresiile legate de activitati noi. Poate fi vorba de plimbari, de comunicare, de lecturi. Pe 21 -22 aprilie puteti face o scurta excursie, pe 25-26 aprilie sunt bine-venite activitatile creative, iar pe 12-13 mai e mai bine sa stea singur.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI