Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Berbec 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Berbec

Horoscopul Partenerului din Berbec 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste ¦¦ în mai iubitul dvs. va fi excesiv de ambitios. Va fi practic imposibil sa-l faceti sa-si schimbe vreo convingere. Nu va ramâne decât sa va înarmati-va cu rabdare si îngaduinta. Încercati sa nu-l contraziceti: doar asa veti reusi sa va pastrati relatia.
Tonus ¦¦ Energia lui vulcanica trebuie sa gaseasca o cale de a se consuma, iar dvs. sunteti cea care se va ocupa de aceasta. Propuneti-i iubitului sa se înscrie la o sala de fitness. Însa eforturile extreme îi sunt contraindicate, deci nu e cazul sa-si supuna organismul la riscuri suplimentare. 12-13 mai sunt zile potrivite pentru orice proceduri terapeutice, pentru masaj, un regim alimentar nou etc.
Bani si cariera ¦¦ Aceasta perioada va fi plina de tot felul de întâlniri de afaceri, de negocieri importante. Iubitul dvs. va trebui sa munceasca mult pentru a primi la sfârsitul lunii rezultatul asteptat. Pe 16-17 mai e posibil sa apara oferte noi, interesante, pe care merita sa le analizeze. Pentru tranzactii nu sunt potrivite zilele de 9-10 mai. Partenerul dvs. trebuie sa-si puna în valoare în aceasta perioada toate aptitudinile, sa-si demonstreze capacitatile. Daca o va face, spre sfârsitul lunii va avea parte de noi oferte. E posibila si o avansare la serviciu.
PRIETENI ¦¦ Sa-si gaseasca tovarasi de idei – iata principala sarcina a iubitului dvs. Dar nu e cazul sa fie prea deschis cu noile cunostinte – e foarte posibil ca cineva dintre ei sa-l dezamageasca. Cel mai bine este sa pastreze o atitudine neutra.
TIMP LIBER ¦¦ în mai va fi deosebit de necesara pentru el odihna activa. Propuneti-i iubitului sa plecati pentru o mica vacanta într-o tara exotica, el va sprijini ca entuziasm initiativa dvs. Este foarte important ca partenerul dvs. sa fie mereu în miscare.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI