Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Capricorn 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Capricorn

Horoscopul Partenerului din Capricorn 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste «întâlnirile romantice cu partenerul dvs. vor fi placute si lipsite de griji. Daca va doriti de multa vreme sa va legalizati relatia, e momentul potrivit sa-i dezvaluiti iubitului aceasta dorinta. Cea mai potrivita zi pentru o discutie serioasa pe aceasta tema este 8 mai.

Tonus ¦¦ Pentru ca iubitul dvs. sa se simta excelent în mai, e suficient sa doarma suficient si sa se alimenteze corect. 0 terapie îi va fi de folos, în special daca o planifica pentru 5-6 mai. Pe 21 -22 aprilie si 18-19 mai iubitul dvs: trebuie sa munceasca mai putin si sa se odihneasca mai mult.

Bani si cariera ¦¦ Eforturile Capricornului dvs. vor aduce venituri stabile, cu conditia sa nu-si investeasca banii în cine stie de proiecte îndoielnice. Acum nu e momentul cel mai potrivit pentru riscuri. Pe 25-26 aprilie e cazul sa-si faca ordine în finante. Toata luna mai el va trebui sa munceasca intens, în continuare partenerul dvs. trebuie sa-si consume multe forte la munca, demonstrându-si posibilitatile, pentru a putea concura cu colegii de serviciu si pentru a fi la înaltime. Relatia cu sefii poate sa fie mai dificila. Pe 14-15 mai iubitul dvs. trebuie sa evite discutiile serioase cu superiorii.

Prieteni ¦¦ în aceasta perioada zodiacala Capricornul dvs. trebuie sa-si largeasca la maximum cercul de contacte. E bine sa se vada cu prieteni, amici, fosti colegi – cu cât mai des, cu atât mai bine. De ta ei va afla multe informatii noi si utile pentru el. Pe 16-17 mai trebuie sa dea dovada de dinamism deosebit în planul comunicarii.

Timp liber . Iubitul dvs. trebuie sa-si petreaca timpul liber într-un mod placut, captivant, instructiv. Calatoriile sunt cele care îi pot oferi toate acestea.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI