Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Fecioara 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Fecioara

Horoscopul Partenerului din Fecioara 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste ¦¦ Interesul Iui pentru dragoste si potentialul sexual sunt la înaltime, asa ca va fi foarte dornic de întâlniri, de tandrete. În plus, el se gândeste serios la o relatie stabila. Lasati-I sa înteleaga ca nu sunteti împotriva acestui lucru. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 28 aprilie si 18 mai.

Tonus ¦¦ în general, sanatatea lui este destul de buna, dar creste riscul de raceli si traumatisme neasteptate, asa ca trebuie sa fie atent Pentru a preveni acest lucru, e bine sa evite extenuarea si, desigur, sporturile extreme. Zilele de 25-26 aprilie sunt foarte potrivite pentru activitati profilactice.

Bani si Cariera ¦¦ Iubitul dvs. este nelinistit în privinta stabilitatii situatiei lui materiale. Si nu întâmplator. Acum trebuie economisiti bani si sa planificati cheltuielile cu chibzuinta. Riscurile financiare nu sunt justificate în aceasta luna. Mai ales pe 14-15 mai trebuie sa controleze foarte atent cheltuielile. Acum e cazul sa lase ca lucrurile sa mearga de la sine, pentru ca perioada nu este cea mai favorabila pentru o dezvoltare activa a carierei, si sa se concentreze asupra altor griji. Zilele de 25-26 aprilie le poate dedica treburilor de rutina. 5-6 mai sunt zile potrivite pentru comunicarea productiva cu sefii.

Prieteni ¦¦ în relatia cu prietenii totul este minunat. Mai mult, în anturajul lui vor aparea persoane noi si interesante. Cea mai potrivita zi pentru comunicarea cu prietenii este 8 mai si e posibil ca aceasta zi sa ramâna pentru multa vreme în amintire.

Timp liber ¦¦ Iubitul dvs. are nevoie de relaxare undeva mai departe de casa. Voiajul ar fi bine sa-l înceapa pe 2-4 mai. Dupa 7 mai sportul îi va da satisfactii si îi va îmbunatati starea de sanatate. Pe 10-11 mai va avea nevoie de singuratate.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI