Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Leu 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Leu

Horoscopul Partenerului din Leu 21Aprilie-20Mai 2011

Leu

Dragoste ¦¦ Partenerul face tot posibilul pentru ca întâlnirile dvs. sa fie interesante si romantice. Dati-i libertate pentru a putea crea. 21-26 aprilie sunt zile favorabile pentru întâlniri. În general, relatia va fi relaxata si placuta. Totusi, momentan el nu are înca intentia de a oficializa relatia.

TONUS ¦¦ Starea lui de sanatate este de invidiat, iar daca Leul dvs. nu uita de sport si duce o viata sanatoasa, atunci se poate lauda cu un tonus minunat. Nu exista motive de îngrijorare. Zilele de 23-24 aprilie sunt favorabile pentru proceduri terapeutice.

BANI Si CARIERA ¦¦ Situatia materiala a iubitului dvs. este relativ stabila. Lasati totul sa curga de la sine. În viitor îl asteapta un mare succes financiar. Dar momentan trebuie sa se concentreze asupra sarcinilor curente. Pe 28 aprilie se justifica investitiile financiare. 12 mai e o zi potrivita pentru rezolvarea problemelor materiale, în schimb pe 13 mai e mai bine sa se abtina de la cheltuieli. Acum este foarte important pentru el sa se gândeasca serios la directiile viitoare ale activitatii sale profesionale. Poate ca merita sa înceapa o afacere proprie, sa perfectioneze ceea ce are sau sa-si schimbe serviciul cu unul care ofera mai multe perspective. 23-24 aprilie sunt zile dificile. Pe 3-4 mai îsi poate pune planurile în aplicare.

PRIETENI ¦¦ Nu e cazul sa rezerve prea mult timp pentru prieteni: când va fi cu adevarat necesar, se va întâlni cu ei oricum. Trebuie sa se bizuie pe vechii prieteni, cei care au trecut proba timpului.

Timp liber ¦¦ Faceti împreuna o calatorie în strainatate. În perioada 30 aprilie – 2 mai sunt posibile dificultati, piedici. Dupa 7 mai nu se întrevad probleme cu calatoria, totul se va aranja în cel mai bun mod. Si iesirile în natura vor fi binevenite.
Nu plecati la drum: opozitia Marte-Saturn predispune la accidente. Dispute pot iesi cu vecinii sau cu rude nemultumite de împartirea bunurilor. Cariera e prioritara. Nu fortati nota si nu visat la contracte ce tin de strainatate. Veti esua. Cereti exact atât cât puteti da. Unora le va fi testata credinta, moralitatea, spiritul de sacrificiu. Vestile neplacute vin de peste mari si tari. Dupa 12.05 Marte si Mercur va dau ambitie, forta si istetime.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI