Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Rac 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Rac

Horoscopul Partenerului din Rac 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste ¦¦ Relatia cu iubitul va fi armonioasa. Si cu toate ca acum toate gândurile lui se îndreapta spre cariera, va gasi totusi timp pentru întâlniri romantice. Iubitul dvs. este dornic de o relatie puternica, intentiile lui sunt serioase si în trecut el a demonstrat-o deja de multe ori. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 25,26,28 aprilie si 16 mai.

Tonus ¦¦ Sanatatea nu îi face probleme, dar ea va depinde în mare masura de cât este de activ si de dorinta lui de a-si sustine organismul. El trebuie sa renunte la obiceiurile nesanatoase, sa înceapa sa faca jogging, înot sau macar putina gimnastica de înviorare zilnic. 21 aprilie si 18 mai sunt zile potrivite pentru orice început.

Bani si Cariera ¦¦ Aceasta luna va fi favorabila în plan financiar. Pe 10-11 mai e bine sa acorde mai multa atentie laturii financiare a afacerii. Nu e cazul sa-si asume riscuri, dar daca împrejurarile îl obliga sa o faca, e de preferat sa aleaga în acest sens ziua de 26 aprilie. Cariera, alegerea directiei de activitate, relatia cu superiorii vor ocupa gândurile iubitului dvs. Dar pâna pe 7 mai trebuie sa se abtina de la schimbari radicale în munca – exista probabilitatea ca unul din colegi sa-i creeze obstacole. în schimb, toate celelalte zile îl vor recompensa pentru rabdare si munca depusa.

Prieteni ¦¦ Cu exceptia câtorva zile din aprilie, aceasta luna e potrivita pentru comunicarea cu prietenii. 2-4 mai sunt zile potrivite pentru întâlnirea cu acestia, dar si pentru negocieri cu sponsorii.

Timp Liber ¦¦ Ei se va ocupa de planificarea unei calatorii interesante. Pe 28 aprilie poate începe o scurta calatorie în strainatate. Ca sa-si refaca fortele are nevoie de iesiri în natura, în special pe 12 mai.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI