Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Sagetator 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Sagetator

Horoscopul Partenerului din Sagetator 21Aprilie-20Mai 2011

Dragoste ¦¦ În aceasta luna Iubitul dvs. va dori sa va vada în fiecare zi. Astfel ca el va fi si initiatorul întâlnirilor. Timpul petrecut alaturi de el va trece pe nesimtite.

Tonus ¦¦ Mai este o luna ideala pentru întarirea organismului Sagetatorului dvs. Tocmai acum când el e plin de forte si energie, procedurile terapeutice ori de preventie îi vor fi de folos. Pe 3 mai poate sa înceapa aplicarea lor.

Bani si cariera ¦¦ în general, aspectele legate de bani nu-l vor preocupa pe parcursul întregii perioade. Probleme pot aparea daca îsi va cheltui cu nechibzuinta veniturile existente. Investitiile în proiecte noi si de perspectiva îi vor aduce dividende semnificative. Pe iubitul dvs. îl asteapta zile de munca foarte pline. Din când în când, va fi nevoit chiar sa ramâna la serviciu peste program sau sa-si ia de lucru acasa. Important este ca eforturile sale sa nu fie zadarnice si conducerea sa-i remarce daruirea, responsabilitatea si potentialul creator. Pentru 12 mai poate planifica fara teama o discutie cu seful – în aceasta zi el va fi capabil sa convinga pe oricine ca are dreptate.

Prieteni ¦¦ în planul comunicarii cu amicii începe o perioada de stabilitate. El va acorda atentie numai prietenilor vechi si de încredere, care nu-l vor trada. Pe 15 mai se poate întâlni cu ei.

Timp liber. Timpul liber poate fi petrecut în orice mod, important este sa-i placa iubitului dvs. Daca are un hobby, trebuie sa dedice mai mult timp activitatii preferate – de acolo îsi va lua încarcatura de forte si energie. Ar fi bine sa dea o raita prin librarii – literatura îi poate oferi un impuls pentru evolutia ulterioara, îi va largi orizonturile.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI