Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Analiza astrologică a perioadei APRILIE-IUNIE 2011

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2011

Analiza astrologică a perioadei APRILIE-IUNIE 2011

Luna trecuta, schimbarea de semn a lui Uranus semnala schimbari neasteptate si revolte, iar „agitatia” astrala continua la începutul lui aprilie cu conjunctia dintre Marte, Uranus si Luna Neagra în semnul plin de energie al Berbecului. Influenta opozitiei Jupiter Saturn continua sa se faca simtita, de vreme ce Luna Noua in 3 aprilie potenteaza aceasta aliniere planetara fiind la rândul sau în opozitie cu Saturn, iar la Luna Plina, la jumatatea lunii, Mercur în miscare aparent retrograda i se opune aceleiasi planete a rigorii si frustrarilor. Iar toate aceste aspecte se produc în strânsa legatura cu stelele fixe. La ce ne putem astepta?

Vom începe aceasta lucrare cu o analiza a perioadei aprilie – iunie 2011, în functie de tranzitele planetelor si aspectele care se formeaza. Planeta Mercur se afla în mers retrograd, în luna aprilie, prin zodia Berbecului; în luna mai va reveni în mers direct si apoi va intra în zodia Taurului, iar în iunie va parcurge semnul Gemenilor si o parte din zodia Racului. Mersul retrograd al planetei Mercur prin zodia Berbecului va bloca actiunile impulsive, agresivitatea si instinctele, cu scopul reanalizarii strategiilor si a directiei în viata. Tranzitul planetei Mercur prin zodia Taurului va aduce multa chibzuinta, tenacitate, dezvoltând latura materialista, dar si încapatânarea, simtul posesivitatii. în luna iunie, planeta Mercur va intra în zodia pe care o guverneaza – Gemenii si va avea o influenta majora asupra comunicarii, comertului, studiilor si relatiilor internationale. Este un tranzit bun pentru educatie, negocieri si afaceri. Totusi, exista o tendinta spre superficialitate, duplicitate si manipulare, cu scopul obtinerii unor avantaje. Tranzitul prin zodia Racului va pune accent pe sentimente, datorie, familie si traditii. Conjunctia planetei Mercur cu Jupiter si opozitia cu Saturn, sunt aspecte importante ce domina luna aprilie, cerând onestitate, corectitudine, si reevaluarea situatiilor prezente. Putem asista la declansarea unor crize, sociale sau relationale, în urma unor neîntelegeri contractuale, promisiuni ne onorate sau acuze verbale. Forta si impulsivitatea poate domina, de aceea se pot comite mari nedreptati, se va actiona împotriva propriilor idealuri sociale sau individuale. Tranzitul retrograd al planetei Mercur va da posibilitatea îndreptarii unor greseli, a constientizarii greselilor. La nivel individual, acest aspect aduce în prim plan propriile interese si comiterea unor acte ilegale, în detrimentul altor persoane sau sustinerea unor proiecte irealizabile. Se cere mai multa gândire, corectitudine si analiza, raportate la realitate.

în luna mai, planeta Mercur va face trigon cu Pluton, aspect constructiv, de restructurare mentala, cu scopul de a demara si sustine proiecte trainice, eficiente pe termen lung. Se cere ratiune, analiza, maturitate, judecarea consecintelor unor actiuni si impactul lor asupra societatii sau în plan personal, individual. Se va pune accent pe traditii, lucruri simple, materialism si constructii solide.
în luna iunie, planeta Mercur va face cuadraturi cu Luna Neagra, Uranus si trigon cu Saturn, aspecte care în prima faza creeaza debusolare mentala, tendinta spre minciuna, falsitate, dualitate, cu scopul de elimina tot ceea ce cauzeaza dezechilibru. Vom asista la multe conflicte verbale, rupturi de parteneriate, asocieri, divorturi, iar apoi la o reasezare mai solida a relatiilor în toate domeniile.
Planeta Venus tranziteaza în aceasta perioada zodiile Pestilor, Berbecului, Taurului si Gemenilor. Prezenta planetei Venus în zodia Pestilor cere sacrificiu, deschidere spre credinta, spiritualitate. întrarea în Berbec va scoate în evidenta impulsivitatea, sentimentele extreme, pasiunea si agresivitatea în toate relatiile. Este un tranzit care va pune capat aliantelor instabile, compromisurilor, pentru a face loc unor noi relatii, baza
te pe afinitatii sentimentale puternice. Planeta Venus va intra în partea a doua a lunii mai în zodia pe care o guverneaza, cea a Taurului, fiind o pozitie prielnica afacerilor, muncii si creativitatii, dar si exprimarii afectivitatii într-un mod armonios, aducând nevoia de stabilitate în toate planurile. Tot ceea ce se va obtine, în plan sentimental sau financiar, se va datora exclusiv eforturilor personale trecute sau prezente. Tranzitul planetei Venus prin Gemeni amplifica comunicarea, curiozitatea, dar si tendinta spre relatii duale, aventura si minciuna.
în luna aprilie planeta Venus va face cuadraturi cu Nodurile Lunare, aspecte importante care pun capat unor cicluri evolutive din punct de vedere afectiv, cerând onestitate, corectitudine, iubire, sacrificiu, pentru regasirea echilibrului relational. Pot fi cauza multor întorsaturi emotionale, a aparitiei intrigilor, fatarniciilor si rupturilor de relatii. Exista o tendinta puternica spre autodistrugere, senzualitate si imoralitate. Sunt aspecte necesare pentru depistarea greselilor si schimbarea comportamentului în plan afectiv si spiritual.
în luna mai, planeta Venus se va afla în conjunctie cu Luna Neagra si trigon cu Nodul Nord, aspecte bune pentru îmbinarea energiei fizice cu cea sentimentala, constructive în privinta relatiilor autentice de iubire, dar distructive pentru cele bazate pe falsitate si compromisuri. Manifestarile pot fi brutale, încheindu-se cu rupturi de relatii vechi sau divorturi, pentru a construi ceva nou, în concordanta cu propriile dorinte afective.
în luna iunie, planeta Venus va face cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, punând capat unor iluzii sau planuri efemere, aducând maturitate, echilibrarea vietii, deoarece calitatile artistice si puterea de seductie capata profunzime, realism în exprimare si stabilitate. Sunt aspecte importante pentru negocieri si pentru asumarea unor mari responsabilitati sociale si personale.
Planeta Marte se afla în tranzit prin zodia Berbecului pâna la mijlocul lunii mai si apoi parcurge zodia Taurului, urmând ca, la începutul lunii iunie, sa intre în zodia Gemenilor. Este un mers rapid, care cere preocupari sporite pentru cariera, imagine, independenta, activitate si actiune sustinute de prezenta lui Marte în semnul pe care-l guverneaza – Berbecul. Totusi, este un tranzit agresiv, ce va determina declansarea unor mari conflicte sociale sau personale. Tranzitul prin zodia Taurului este constructiv, de aceea energia fizica va fi folosita pentru obtinerea sta
bilita tii în toate domeniile si reconstructie. In
> > intrarea în zodia Gemenilor va dezvolta comunicarea, comertul, tranzactiile si colaborarile.
Planeta Marte va face conjunctii cu Luna Neagra si Uranus în prima parte a lunii aprilie provocând divergente la nivel international, nedreptati si revolte. Este un aspect exploziv care va genera violenta, actiuni criminale, tulburari sociale. Se va actiona în functie de interese, fara a se tine cont de raul care poate fi facut umanitatii sau individual. Nevoia de a pune capat brusc trecutului, poate declansa actiuni haotice si decizii impulsive, urmate de consecinte grele.
Conjunctia planetei Marte cu Jupiter si opozitia cu Saturn, ce va avea loc în partea a doua a lunii aprilie, genereaza contradictii în plan social si politic, actiuni extreme, posibile conflicte militare. Acest aspect pune la încercare umanitatea, care trebuie sa-si schimbe atitudinea în fata tragediilor si violentelor colective. Exista posibilitatea declansarii unor razboaie legate de putere, conducatori si obtinerea independentei.
Trigonul planetei Marte cu Pluton, ce va avea loc în luna mai aduce nevoia de stabilitate, de constructie si dorinta de relansare în toate planurile, cu scopul de a începe noi relatii si stabilirea de obiective practice pentru viitor. în aceasta luna se va actiona mai mult ca de obicei si se > >
vor pune bazele unor planuri pe termen lung ce vor viza sistemul bancar, agricultura, schimbul marfurilor si protejarea resurselor naturale.
Planeta Jupiter tranziteaza, pâna la sfârsitul lunii mai zodia Berbecului, apoi va intra în semnul Taurului. Tranzitul rapid prin Berbec cere demararea unor noi proiecte, dar nu prin impulsivitate, violenta sau razboi. Este un tranzit bun pentru obtinerea independentei, pentru afirmarea de sine, pentru expansiune în toate domeniile, bazata pe onestitate, corectitudine si adevar. La nivel individual, acest tranzit pune capat unui ciclu evolutiv si deschide noi etape de viata necesare pentru cunoasterea interioara a dorintelor si idealurilor. Intrarea planetei Jupiter în Taur poate conduce spre echilibru, promovarea lucrurilor simple, stabile, punând accent pe constructii solide în toate domeniile vietii, pentru obtinerea prosperitatii.
Opozitia planetei Jupiter cu Saturn si cuadraturile cu Nodurile Lunare sunt aspecte care domina lunile aprilie si mai, aducând tot felul de oportunitati care cer actiune. Sunt aspecte complicate, deoarece evenimentele se vor succede cu repeziciune si astfel se pot comite actiuni gresite sau în forta, cu grave repercusiuni în viitor. Se cere corectitudine, onestitate, actiuni bazate pe adevar, altfel sanctiunile vor fi dure si pe termen lung. Schimbarea poate fi un pas crucial pentru integrarea în societatea viitorului.
Trigonul planetei Jupiter cu Pluton, ce va avea loc la începutul lunii iunie, este un aspect benefic, profund revelator, ce ajuta la punerea unor baze solide, pe termen lung, în plan social, economic sau personal. Cei care sustin munca; sunt perseverenti, rabdatori si tenace, vor reusi sa obtina beneficii. Cei care au actionat incorect, vor fi sanctionati prin pierderi majore.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd pâna prin zodia Balantei. Este un tranzit care supune la
adevarate teste de rezistenta si maturitate, în cadrul
> > 7
relatiilor sociale sau personale, din care vor iesi învingatori doar acei indivizi care vor da dovada de rabdare, organizare, tenacitate si cinste. Cât timp planeta Saturn se afla în mers retrograd, va da posibilitatea tuturor de a întelege greselile comise si de a face schimbarile necesare. Cei care nu vor reusi acest lucru pot fi fortati sa se supuna evenimentelor ce se vor declansa o data cu intrarea în mers direct a planetei Saturn.
Planeta Saturn va face în aceste luni cuadratiira cu Pluton si opozitie cu Jupiter, sanctionând toate actiunile ilegale sau folosirea incorecta a sanselor si oportunitatilor aduse de tranzitul planetei Jupiter. Sunt aspecte care genereaza contradictii majore între trecut si viitor, între nevoia de stabilitate si nevoia de independenta. Poate determina sfârsitul unor lucruri anacronice pastrarea a ceea ce este bun din trecut si demararea unor proiecte avangardiste în plan colectiv sau la nivel individual.
Luna Neagra se afla în tranzit prin zodia Berbecului în aceste luni si provoaca divergente în toate relatiile cu superiorii, autoritatile, cu puterea în general, date de nevoia de revolta, independenta. Vom deveni mai impulsivi si agresivi, preocupati de libertate, independenta si binele personal, precum si de imaginea noastra în societate sau în relatiile cu cei din jur. Este un tranzit care aduce instabilitate, exces de autoritate si reactii emotionale anormale. Pot aparea modificari bruste de atitudine sau de comportament în structura fiecarui individ sau la nivel colectiv, în urma unor situatii dificile, a unor crize mai vechi, care cer asumarea unor responsabilitatii. Ne vom confrunta cu iesiri violente si situatii conflictuale în toate domeniile vietii.
Luna Neagra va face conjunctie cu Uranus si opozitie cu Saturn, aspecte care amplifica razboiul între vechi si nou, între conservatorism si nevoia de libertate. Vom asista la adevarate actiuni în forta, cu efecte pozitive sau negative, în
functie de modul de actiune. Se cere controlul > >
impulsivitatii si al agresivitatii.
Planeta Uranus se afla în mers direct în aceasta perioada, prin zodia Berbecului, declansând schimbari rapide în toate planurile. Acest tranzit instiga la revolta în numele credintei sau în numele dreptatii, al libertatii, dar acest spirit revolutionar este animat mai mult de interese proprii, putând conduce la haos, anarhie sociala sau libertinism exagerat. Planeta Uranus va declansa în continuare, timp de 7 ani, cât va sta în semnul Berbecului evenimente bruste, explozive si neasteptate în toate domeniile, date în principal de o expansiune a constiintei, conducând astfel spre un nou drum, o noua ordine mondiala.
Planeta Neptun si Chiron se afla în tranzit prin zodia Pestilor, în aceasta perioada, iar pe data de 3 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd. Aceste tranzite cer reformularea tuturor aspiratiilor sociale si a dorintelor, deschiderea spre credinta si spiritualitate. Cu totii vom fi mai intuitivi, originali, daca vom reusi sa acceptam transformarile impuse de aceste tranzite. Intrarea planetei Neptun în domiciliu, ne va ajuta sa vedem în ce mod credinta conduce spre îndeplinirea dorintelor noastre profunde. Vindecarea personala sau sociala, va fi impusa de asteroidul Chiron prin lectii existentiale de exceptie. Trebuie sa învatam sa dam dovada de mila, compasiune, întelegere, sa cautam sursa suferintelor interioare, pentru a putea sa ne ridicam la nivelul vibrational impus de Neptun si Chiron.
Planeta Pluton va intra în mers retrograd pe data de 9 aprilie prin zodia Capricornului provocând schimbari importante în plan mondial, date de nevoia de regenerare colectiva în plan economic, politic si social. Se pot amplifica disputele legate de teritorii, independenta si putere. Nu exista cai de rezolvare a divergentelor, pentru ca oamenii vor fi mult prea preocupati si obsedati de libertate, individualism si reusita cu orice pret, iar cei care conduc omenirea sunt dornici de putere si ascund interese economice si financiare în toate actiunile pe care le vor întreprinde. Totusi, se pot pune bazele unor noi proiecte pe termen lung, care vizeaza unele schimbari radicale în structura mondiala sau în plan individual.
Nodul Nord (cel care indica menirea) se afla în tranzit prin zodia Sagetatorului obligând omenirea la o puternica expansiune de constiinta, bazata pe adevar, corectitudine si credinta. Este un tranzit bun, care va descatusa energii pozitive, bazate pe iubire si cooperare. Expansiunea este posibila în toate domeniile, cu conditia de a se actiona în functie de adevarul interior sau exterior. Cunoasterea, studiul, deschiderea spre noi domenii vor constitui elementele de baza ale constructiei viitorului. Toate capacitatile senzoriale se vor dezvolta, cu scopul de a le folosi, pentru a ne gasi drumul la nivel personal sau social. Vom avea parte de schimbari rapide la nivel international.
Nodul Sud (care indica datoriile karmice) se afla în tranzit prin zodia Gemenilor. Lectiile de viata impuse de acest tranzit, sanctioneaza dualitatea, minciuna, ipocrizia si înselatoriile. Trebuie sa acceptam adevarul interior si nu informatiile care vin spre noi din diverse surse. Este momentul în care fiecare individ va fi nevoit sa-si faca o autocritica serioasa si sa vada ce-1 blocheaza în evolutie. Deschiderea spre o noua dimensiune spirituala este esentiala pentru schimbarile propuse. Adevarul este unul singur si el trebuie descoperit prin procese de eliminare a influentelor verbale sau a informatiilor masive care sosesc constant din multe surse.

Ce Erou de Leganda Ascundeti in Suflet?

Super Berbec | Super Taur | Super Gemeni | Super Rac | Super Leu | Super Fecioara | Super Balanta | Super Scorpion | Super Sagetator | Super Capricorn | Super Varsator | Super Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI