Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Sunteţi norocos dacă programul propus pentru Anul Nou implică exerciţii fizice şi un stil de viaţă mai sănătos. Planeta Marte în Vărsător, casa a cincea, între 26 decembrie şi 1 februarie, vă poate asigura un start rapid, oferindu-vă stimulul şi determinarea de a vă respecta planul. Mergeţi la o sală de gimnastică ori alăturaţi-vă unui grup de drumeţii. Probabilitatea succesului creşte şi mai mult dacă veţi participa împreună cu partenerul de viaţă sau cu un prieten apropiat.

Relaţii.

Gândirea rapidă, creativă şi intensificarea comunicării însoţesc Luna nouă din Săgetător, casa a treia, de pe 13 decembrie. Deoarece planeta Mercur este în acelaşi semn între 11 şi 31 decembrie, la fel ca şi Venus începând cu data de 16 decembrie, îi veţi putea destinde foarte uşor pe ceilalţi. Totuşi temperamentul dumneavoastră aprig, chiar dacă rareori scos la iveală, s-ar putea manifesta la sfârşitul lunii. Retrageţi-vă pentru a vă calma, în loc să spuneţi ceva ce veţi regreta ulterior.

Bani şi succes.

Chestiunile băneşti îşi continuă evoluţia pozitivă luna aceasta, cu planetele Mercur şi Venus în Scorpion, casa a doua, înainte de a avansa în Săgetător. Veţi găsi chilipiruri pentru sărbători, dacă nu vă grăbiţi şi sunteţi atent la vânzările cu reduceri.

Turbulenţe planetare.

Deşi problemele casnice şi în domeniul relaţiilor vor fi minime în cea mai mare parte a timpului, Luna plină din Rac, de pe 28 decembrie, va alimenta unele dificultăţi. Factorul declanşator poate fi o schimbare de domiciliu asociată carierei ori schimbări structurale majore şi reducerea personalului la locul de muncă. Dacă este însă vorba doar despre o frustrare legată de slujbă, rezistaţi imboldului de a acţiona impulsiv. Condiţiile se vor relaxa treptat. De asemenea, renunţaţi la gândul unei afaceri cu sediul acasă, care este improbabil să aibă succes în următorii ani.

Zile favorabile: 9, 12, 15, 16, 17, 21, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI