Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta Februarie 2012

Avantaje planetare.

Timpul de calitate petrecut alături de copiii dumneavoastră va fi important mai cu seamă în primele săptămâni din februarie, iar ei vor aprecia atenţia acordată. Ajutaţii la temele pentru acasă, încurajaţi-i să-şi exprime creativitatea şi arătaţi-le că sunteţi mândru de realizările lor. înţelepciunea lor vă va surprinde şi vă va inspira.

Relaţii.

Prietenia ocupă locul central când Luna plină din Leu, de pe 7 februarie, va străluci în casa a unsprezecea. Petreceţi câteva seri cu prietenii în oraş, întâlniţi-vă cu ei la prânz şi în activităţi de weekend. Acum vă puteţi de asemenea extinde reţeaua de contacte personale şi profesionale. Dacă sunteţi celibatar, în viaţa dumneavoastră poate să apară o persoană interesantă, o posibilă relaţie sentimentală, dar dacă o relaţie sentimentală pe care o aveţi deja nu funcţionează, energia lunară vă poate îmboldi să o lăsaţi în urmă.

Bani şi succes.

Aveţi o activitate profesională frenetică în luna aceasta, cu patru planete în Peşti, casa a şasea, şi cu Luna nouă în aceeaşi zodie pe 21 februarie. Una dintre aceste planete este Neptun, care intră în Peşti pe 3 februarie, oferindu-vă inspiraţie şi creativitate în munca de zi cu zi. Relaţiile cu colegii de muncă sunt în general pozitive, dar o persoană ar putea încerca să vă submineze eforturile la mijlocul lunii. Fiţi conştient de lucrul acesta şi nu împărtăşiţi altora informaţii personale.

Turbulenţe planetare.

Relaţiile de familie sau cu un coleg de apartament pot fi mai tulburi după ce planeta Venus intră în Berbec, casa a şaptea, pe 8 februarie. Gândiţi aşezat şi vorbiţi puţin, fiindcă va fi greu să purtaţi o conversaţie rezonabilă. Este de asemenea posibil să aveţi nevoie de o altă reparaţie în casă, pentru un aparat sau o avarie cauzată de condiţiile meteo. Şi aceasta ar putea declanşa dificultăţi în relaţie.
Zile favorabile: 2, 6, 11, 16, 19,20, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

1 Comentriu to “Lunar Balanta Februarie 2012”

  1. Jacopo Mircea says:

    buna treaba

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI