Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2014: Numerologie

Postat de Urania Horoscop On 25 - January - 2014 2 Comentarii

Horoscop 2014: Numerologie – Prognoza pe anul 2014
Vezi articolul intreg »

Numerologie – Cadouri in 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - November - 2013 Adauga un comentariu

Ce codouri e bine sa facem in anul 2014 Vezi articolul intreg »

Construim matricea personala

Postat de Urania Horoscop On 8 - November - 2013 Adauga un comentariu

NUMEROLOGIE – Construim matricea personala Vezi articolul intreg »

Tainele zilei de Nastere

Postat de Urania Horoscop On 19 - September - 2013 1 Comentariu

NUMEROLOGIE – Taina zilei de naştere Vezi articolul intreg »

Ce fel de relaţie puteţi avea?

Postat de Urania Horoscop On 20 - July - 2013 Adauga un comentariu

Ce fel de relaţie puteţi avea?
Întreaga noastră viaţa este construită pe relaţii. Dar oare de ce uneori acestea se stabilesc ca de la sine, iar alteori nu se leagă deloc?
Vezi articolul intreg »

Codul vedic al personalităţii

Postat de Urania Horoscop On 6 - July - 2013 Adauga un comentariu

Exista în viaţa întrebări la care putem răspunde făcând deducţii. Dar adesea, în afară de relaţii de tip cauză-efect dintre fenomene ori situaţii, mai pot exista şi alte legături, inexplicabile, însă pe care ni le putem lămuri făcând apel la numerologie. Vezi articolul intreg »

Cum sa folosim corect fiecare zi

Postat de Urania Horoscop On 25 - May - 2013 Adauga un comentariu

Să folosim corect fiecare zi! Vezi articolul intreg »

Ce misiune avem pe Pământ?

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop urania Numerologie – Ce misiune avem pe Pământ? Vezi articolul intreg »

NUMEROLOGIE – Combinaţii ale destinului

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2012 Adauga un comentariu

NUMEROLOGIE – Combinaţii ale destinului

Lumea noastră pământeană este pentru noi simplă, cunoaştem multe despre tot ce ne înconjoară.
Dar Universul, cu toate legile lui, rămâne în continuare o taină. Din acest punct de vedere, nimic nu s-a schimbat, pentru că, la fel ca acum o mie de ani, nu încetăm să-i dezlegăm enigmele.
Fiecare dintre noi am auzit de „numărul magic“, cel care, ca în poveste, va face o minune – ne va schimba viaţa, ne va aduce prosperitatea, ne va rezolva toate problemele. Căutăm mereu simboluri ascunse în fiecare combinaţie mai aparte de cifre. Câtă agitaţie a fost în jurul zilei de 11.11.2011: unii s-au căsătorit, alţii şi-au pus cea mai fierbinte dorinţă…!
Simboluri magice?
De ce atrag tocmai combinaţiile „ciudate”, ca 11.11.11,12.12.12 sau 08.08? Explicaţia constă în faptul că orice repetiţie a unor numere amplifică forţa informaţiei pe care o poartă data respectivă (de atâtea ori de câte ori se repetă). De aceea, în primul rând trebuie să aflăm prin ce se caracterizează numărul Vezi articolul intreg »

Numerologie -Pe ce drum veţi porni?

Postat de Urania Horoscop On 16 - November - 2012 Adauga un comentariu

Numerologie -Pe ce drum veţi porni?

Numerologi - Anii Karmici

Pe ce drum veţi porni?
Nu-i aşa că v-aţi întrebat măcar o dată dacă drumul
pe care l-aţi ales ales este cel corect? Trebuie să ştiţi că data naşterii ne poate oferi multe informaţii despre noi înşine, inclusiv legate de profesiile care ni se potrivesc, lată cum putem afla care sunt acestea…
Acest număr se calculează însumând succesiv toate cifrele care alcătuiesc data naşterii, până se obţine un număr simplu.

De exemplu: 23.12.1978 = 2+3+1+2+1+9+7+8 = 33 = 6.
Caracterizare Vezi articolul intreg »

Numerologie – Casa Dulce casa?

Postat de Urania Horoscop On 16 - November - 2012 Adauga un comentariu

Numerologie – Casa Dulce casa?

Numerologi - Casă dulce casă

Casă dulce casă
Numerele ne înconjoară din toate părţile şi ne influenţează viaţa. Inclusiv numărul blocului si
al apartamentului în care locuim.
Pentru stabilirea numerologiei casei, trebuie să cunoaştem numărul blocului şi al apartamentului. De exemplu, locuiţi la numărul 48B, apartamentul 61. Facem suma tuturor cifrelor: 4+8+2 (B fiind a doua literă din alfabet) + 6+1=21. Apoi reducem totul la o singură cifră: 2+1=3. Aşadar, am stabilit că energia apartamentului este exprimată prin numărul 3.
Să vedem acum ce înseamnă asta… Vezi articolul intreg »

Ce ne spune anul nasterii?

Postat de Urania Horoscop On 25 - October - 2012 2 Comentarii

Se pare că vibraţiile anului în care ne-am născut ne influenţează viaţa an de an, în primele patru luni după fiecare zi de naştere.
Numărul anului naşterii, redus la o cifră simplă, de la 1 la 9, are o influenţă specială asupra fiecărui om, ea determină un ciclu anume în viaţa acestuia. Acest număr indică de fapt posibilităţile şi obstacolele care vă apar în cale în fiecare an, şi anume în primele patru luni de după ziua de naştere. Ştiind ce anume favorizează acest număr şi ce nu, vă puteţi folosi de potenţialul acestuia în modul care vă avantajează cel mai mult. Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI