Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Umpleţi-vă sezonul sărbătorilor cu zile speciale şi amintiri în sânul familiei, acasă. Chiar dacă începeţi târziu, decoraţi-vă locuinţa când Luna nouă din Săgetător, de pe 13 decembrie, pune accent pe casa a patra. Energia lunară capătă de altfel un impuls suplimentar din partea planetei Mercur în acelaşi semn, între 11 şi 31 decembrie, iar Venus se află tot acolo începând din 16 decembrie. Dacă doriţi să găzduiţi o petrecere, opţiunile cele mai bune sunt datele de 15, 22 şi 29 decembrie.

Relaţii.

Viaţa socială continuă să fie activă pe măsură ce planeta Marte înaintează în Capricorn, casa a cincea, până pe 26 decembrie. Nu sunteţi însă obligat să acceptaţi toate invitaţiile pe care le primiţi, mai ales dacă vă place mai mult să fiţi gazdă. Aşa ceva este de aşteptat, deoarece relaţiile familiale vor atinge apogeul în luna aceasta.

Bani şi succes.

Pregătiţi-vă pentru un ritm rapid odată cu sfârşitul anului 2012 şi începutul lui 2013. Planeta Marte va tranzita Vărsătorul, casa a şasea, între 26 decembrie şi 1 februarie, aşa încât acesta va fi un interval ticsit de acţiuni cu suficientă activitate chiar şi pentru o Fecioară. Planificaţi din vreme pentru a echilibra supraîncărcarea cu timpul liber dedicat persoanei dumneavoastră, deoarece stresul, sau chiar un guturai sau o gripă, vă poate întârzia planurile.

Turbulenţe planetare.

Tema recurentă a anului acestuia reapare când Luna plină din Rac, casa a unsprezecea, de pe 28 decembrie, activează planetele Uranus şi Pluton. O dată în plus, intervalul acesta poate să implice finanţele, copiii, un prieten sau o relaţie sentimentală. Prudenţa continuă să fie indicată în cazul investiţiilor, ca şi fermitatea dumneavoastră faţă de acordarea unui împrumut altor persoane. Dacă aţi anticipat o soluţionare privind o asigurare, aşteptaţi-vă la mai multe întârzieri şi la o tentativă de reducere a primei.
Zile favorabile: 2, 5, 6, 9, 10, 19,22, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI