Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Veţi saluta oportunitatea de a vă relaxa niţel, cel puţin o vreme, în cele două săptămâni de după Luna plină din Leu, casa a douăsprezecea, de pe 7 februarie. Trataţi-vă cu un masaj sau cu o zi petrecută la un complex balneoclimateric şi petreceţi serile citind o carte, iar weekendurile cu familia sau cu partenerul de viaţă. Vă vor face plăcere şi momentele de singurătate. Recuperaţi deficitul de somn.

Relaţii.

Alte persoane, partenerul de viaţă şi prietenii vă vor însufleţi viaţa când Luna nouă din Peşti, de pe 21 februarie, vă va aduce în centrul atenţiei casa a şaptea. Telefonaţi prietenilor şi rudelor din alte localităţi pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti şi petreceţi momente plăcute cu persoanele cele mai apropiate. Este de asemenea un moment prielnic pentru a vă cunoaşte mai bine colegii de muncă. Evitaţi totuşi subiectele delicate şi evenimentele sociale pe datele de 22 şi 24 februarie.

Bani şi succes.

Planeta Mercur tranzitează Vărsătorul, casa a şasea, până pe 14 februarie, iar Soarele se găseşte în acelaşi semn până pe 19 februarie. Cu această conjunctură favorabilă, puteţi înregistra progrese însemnate la locul de muncă şi puteţi câştiga mai mulţi bani. Dacă sunteţi în căutarea unei slujbe, vestea bună poate veni în apropierea datei de 7 februarie, totuşi nu vă grăbiţi să respingeţi o ofertă dacă vi se plăteşte mai puţin decât valoraţi. Ţineţi seama de toţi factorii înainte de a lua o decizie.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în Berbec, casa a opta, pe 8 februarie. Deşi influenţa aceasta favorizează frecvent finanţele, nu vă bizuiţi pe ea în februarie. Sunt mai probabile unele cheltuieli suplimentare, posibil asociate cu copiii, deoarece Venus intră în conflict cu Uranus şi Pluton. Nu vă riscaţi banii şi evitaţi investiţiile, oricât vi s-ar părea de sigure. Pe de altă parte, orice este posibil când este implicată planeta Uranus, aşa încât încercaţi-vă norocul la loterie în jurul datei de 9 februarie.

Zile favorabile: 2, 9, 13, 18, 23, 26, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI