Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012 !?

Balanta eclipse 2012

Anul acesta sunt patru eclipse, două solare şi două lunare, şi toate au efectele cuprinse între şase şi douăsprezece luni. Trei eclipse vă evidenţiază axa caselor a treia şi a noua; a patra eclipsă are loc în casa a doua.
Eclipsa solară de pe 21 mai din Gemeni îşi focalizează energia asupra casei a noua, la fel ca eclipsa lunară din 28 noiembrie din acelaşi semn. Cum şi planeta Jupiter va fi prezentă în Gemeni din data de 11 iunie, veţi dispune de stimulentul necesar pentru a călători, a vă extinde baza de cunoştinţe, a reveni pe băncile şcolii sau a urma un curs pur şi simplu de plăcere, ca şi de interesul pentru o cultură necunoscută. Puteţi de asemenea să participaţi la o reuniune sau să dezvoltaţi o legătură strânsă cu rude prin alianţă.
Săgetătorul şi casa a treia sunt locul eclipsei lunare din 4 iunie. Locul acesta, care este opus Gemenilor şi casei a noua, pune de asemenea accentul pe învăţare, alături de efectuarea de comisioane şi călătorii în locuri familiare ori din apropiere. Este de asemenea sectorul comunicării, aşa încât va trebui să vă gestionaţi bine timpul pentru mesaje e-mail, convorbiri telefonice şi informări de natură socială. Veţi aprecia utilitatea acestei influenţe dacă slujba dumneavoastră implică multe contacte cu oamenii, întâlniri sau muncă în echipă. Eclipsa aceasta vă poate de asemenea motiva să vă implicaţi într-un proiect comunitar şi poate fi benefică pentru relaţiile cu vecinii şi fraţii/surorile.

A doua eclipsă solară din 2012 are loc pe 13 noiembrie, de data aceasta în Scorpion, casa a doua, şi consolidează lecţiile planetei Saturn despre cumpătare, întocmirea bugetului, economii şi recurgerea minimă la credite. Cele două influenţe v-ar putea creşte venitul, posibil încă din octombrie. Gândiţi-vă cu atenţie dacă o achiziţie casnică importantă sau o îmbunătăţire adusă locuinţei va necesita îndatorări considerabile. Este sfatul cel mai bun, ţinând seama de această conjunctură planetară.
Saturn
Dacă v-aţi născut între 14 şi 23 octombrie, planeta Saturn în Balanţă îşi va fuziona energiile cu Soarele dumneavoastră natal înainte de 5 octombrie. Veţi simţi efectul complet al lui Saturn în iunie şi iulie, dacă v-aţi născut pe 14, 15 sau 16 octombrie. Balanţelor care s-au născut în alte zile, planeta Saturn le va aspecta Soarele natal intre ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
Deşi această conjuncţie Saturn-Soare are reputaţia dificultăţii – şi poate fi într-adevăr dificilă -, lucrurile nu se opresc aici. Este o experienţă din care se poate învăţa (una dintre declaraţiile favorite ale planetei Saturn!). Cu cât vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru dumneavoastră şi pentru acţiunile pe care le întreprindeţi, cu atât veţi avea mai mult succes. Şi chiar dacă nu este momentul optim pentru întreprinderi noi, este excelent pentru a începe să abordaţi direcţii personale, obiective şi atitudini noi, care vă vor stabili evoluţia pentru cel puţin 14 ani de acum înainte. Fiţi totuşi pregătit să vă simţiţi cumva ţinut în loc, deoarece acum realizările nu sunt chiar aşa de lesnicioase. Nu vă daţi bătut. Saturn răsplăteşte eforturile pe termen lung.

Probabil că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l reţineţi este că o conjuncţie Satum-Soare aduce aproape întotdeauna exact ceea ce meritaţi. Desigur, în funcţie de acţiunile pe care le-aţi întreprins şi de deciziile pe care le-aţi luat, poate fi ceva pozitiv sau negativ. La urma urmelor, Saturn este cea mai importantă planetă karmică. Nu uitaţi că acţiunile întreprinse în timp ce Saturn vă tranzitează semnul vor da roade în viitor. Alegeţi în timpul acestui tranzit persoanele pe care vi le-aţi dori în roluri-cheie, întrucât unele dintre alianţele formate acum vor fi de nepreţuit în viitor.
în decursul acestei perioade puteţi obosi mai uşor, de aceea somnul şi relaxarea devin foarte importante. De asemenea, efortul depus va fi mai intens, iar dacă veţi încerca să recurgeţi la scurtături este posibil ca urmările să fie imediate. Veţi avea parte probabil de dificultăţi de fiecare dată când nu veţi depune un efort susţinut. Şi aceasta face parte din rolul de învăţător al planetei Saturn. în acelaşi timp, vă puteţi folosi cunoaşterea şi experienţa în beneficiul altora, împărtăşindu-vă înţelepciunea.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 22 septembrie şi 1 octombrie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Uranus din Berbec, casa a şaptea. Acesta fiind sectorul relaţiilor, în viaţa dumneavoastră vor intra persoane neobişnuite, de la care vă puteţi aştepta la lucruri insolite, în cel puţin o relaţie apropiată va exista o schimbare importantă sau o indicaţie că schimbări majore se întrevăd la orizont.
La nivel personal, ideea schimbării vă va crea tot atâtea temeri pe cât va fi de ademenitoare, fiindcă din multe puncte de vedere sunteţi pregătit să porniţi într-o direcţie nouă, eliberându-vă de restricţiile din mediul sau din relaţiile dumneavoastră. Iar catalizatorul utilizat de Uranus va apărea probabil brusc şi pe neaşteptate. în acelaşi timp însă, vă va elibera, amplificându-vă spiritul de independenţă.
Ar trebui totuşi să vă limitaţi angajamentele sentimentale. Deşi fiorul noii iubiri poate fi irezistibil, nu este anul potrivit în care să faceţi un pas decisiv într-o relaţie.

Planeta Neptun din Vărsător vă va aspecta Soarele natal înainte de 3 februarie, dacă v-aţi născut pe 20,21 sau 22 octombrie. Tranzitul acesta a fost activ şi în anul 2011, aşadar reamintiţi-vă evenimentele şi sentimentele pe care le-aţi încercat atunci. O idilă poate păli în decursul lunii ianuarie; sau puteţi să terminaţi un proiect creativ şi să treceţi mai departe, mulţumit să ştiţi că aţi beneficiat de oportunitatea de a vă exprima în felul acesta. Intuiţia va continua să vă funcţioneze, iar dacă sunteţi parte dintr-un cuplu, este un moment ideal pentru a vă sărbători dragostea.
Pe 3 februarie, Neptun va avansa în Peşti, casa a şasea, de unde va forma un aspect cu Soarele natal, dacă v-aţi născut între 22 şi 26 septembrie. în timpul acestui tranzit sunt posibile confuzia şi haosul la locul de muncă. S-ar putea să fiţi nemulţumit de slujba pe care o aveţi sau să aveţi impresia că ceva indefinibil se petrece în compania dumneavoastră. Uneori v-aţi putea simţi deziluzionat şi vă veţi întreba dacă sunteţi pe calea cea mai bună. Găsirea răspunsului va fi însă dificilă, dacă nu chiar imposibilă, fiindcă gândurile şi ideile vi se vor schimba sub influenţa iluzoriei planete Neptun. Este recomandabil să manifestaţi foarte multă prudenţă în împărtăşirea informaţiilor personale cu colegii de muncă şi să verificaţi de mai multe ori tot ce faceţi, pentru a nu se strecura erori.
Ca toate planetele, Neptun are şi o latură pozitivă. în casa a şasea, vă poate îndemna să vă străduiţi din răsputeri, să depuneţi acel efort suplimentar care să vă aducă o răsplată, atât personală, cât şi profesională. Gândirea şi abordările creative pot contribui la acest succes şi drept urmare vă veţi putea trezi propulsat în centrul atenţiei. Participaţi la o activitate voluntară pentru o organizaţie de caritate. Alături de o dietă sănătoasă şi de exerciţii fizice, aceasta poate să vă dea o stare generală bună şi să vă elibereze de stresul zilnic.
Pluton

Dacă v-aţi născut între 29 septembrie şi 1 octombrie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Pluton din Capricorn, casa a patra, a căminului şi a familiei. Aveţi grijă ca asigurarea pentru imobil să fie completă, mai ales dacă locuiţi într-o zonă cu o climă aspră. De asemenea, verificaţi-vă în mod periodic locuinţa, protejaţi-o de dăunători şi remediaţi stricăciunile. Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o proprietate, analizaţi oferta şi verificaţi cu atenţie scrisorile de recomandare înainte de a angaja echipa Care vă va efectua renovările. Acesta este anul potrivit pentru a vă puneţi casa în ordine. Veţi avea motivaţia de a face curăţenie în spaţiile de depozitare, în subsol, garaj şi pod, aşa încât treceţi la treabă şi bucuraţi-vă de sentimentul de libertate pe care vi-l oferă.

Este de asemenea posibilă o schimbare a condiţiilor de trai, fiindcă vine sau pleacă o rudă sau un coleg de apartament. Dacă un copil care a ajuns la maturitate doreşte să revină acasă, stabiliţi din timp regulile de bază ale convieţuirii şi fiţi pregătit să le aplicaţi intransigent. Puteţi să aveţi probleme cu părinţii sau să simţiţi nevoia de a soluţiona evenimente din trecut. Este înţelept să gândiţi cu atenţie înainte de a vorbi.
Relaţiile cu familia pot fi agitate anul acesta, mai ales în iunie şi septembrie, când planeta Uranus din Berbec, casa a şaptea, va intra în conflict cu Pluton. Unele persoane care doresc să controleze lucrurile îşi vor etala această latură şi veţi putea fi atras într-o luptă pentru putere în interiorul familiei, în ciuda eforturilor de a rămâne neutru. în această conjunctură planetară locuinţa poate suferi stricăciuni, aşa încât asiguraţi-o la o companie reputată, pentru valoarea ei de înlocuire. Citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte din poliţă.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

1 Comentriu to “Balanta eclipsele din 2012”

  1. florina nagy says:

    imi place foarte mult horoscopul urania atinge puncte si revelatii esentiale desi este doar un an de cind il urmaresc mi se pare nemaipomenit si adevarat felicitar d.nei varzru

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI