Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Marte intră în Vărsător, casa a douăsprezecea, pe 26 decembrie, şi va rămâne acolo până la începutul lunii februarie. Consideraţi acest tranzit ca pe un moment de respiro, în care să vă regăsiţi ritmul propriu de viaţă. Puteţi folosi această influenţă şi pentru a deretica prin casă şi prin spaţiile de depozitare şi a transforma în bani obiectele la care aţi renunţat. Exerciţiul va fi terapeutic şi poate fi lucrativ.

Relaţii.

Atât Mercur, cât şi Venus sunt bine aspectate în luna aceasta, mai întâi în Scorpion, apoi în Săgetător. împreună, ele vă vor pune în legătură cu multe persoane, inclusiv cu prieteni şi rude din alte localităţi. Organizaţi o reuniune de sărbători cu colegii după 16 decembrie, când ambele planete vor fi în casa a zecea. Iar cu Jupiter în casa a patra, luna aceasta este favorabilă pentru vizitele prietenilor acasă.

Bani şi succes.

Luna nouă din Săgetător, de pe 13 decembrie, vă va aduce cariera în centrul atenţiei. Poate atrage de asemenea o primă frumoasă de sfârşit de an şi discuţii despre lucruri şi mai bune în 2013. Folosiţi energia lunară pentru o autopromovare subtilă în faţa tuturor persoanele potrivite, însă nu credeţi tot ce auziţi. Unii pot deforma adevărul pentru a-şi susţine propriile interese.

Turbulenţe planetare.

Luna decembrie se va derula normal până în ultima săptămână, când temele recurente ale anului vor fi reactivate de Luna plină din Rac, de pe 28. Energia lunară poate declanşa un conflict cu un prieten sau dificultăţi cu unul dintre copii sau cu un grup în care sunteţi implicat, şi posibil în sfera financiară. Soluţionaţi problemele, preluând iniţiativa şi având încredere în propria

dumneavoastră persoană.

Zile favorabile: 2, 5, 9, 10, 15, 19,22,24, 29
Zile nefavorabile: 3, 7, 8, 14, 20, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI