Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Pesti Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Pesti

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Pesti 2012

Afirmaţia anului
Securitatea financiară este forţa şi ţelul meu.

Anul 2012 pentru nativii din Peşti

Finanţele, căminul şi familia, cariera, prieteniile şi cunoaşterea sunt temele principale în 2012. Toate vă vor ocupa timpul şi atenţia în diverse momente ale anului, aducând câştiguri în unele zone şi dificultăţi în altele.
Anul începe cu planeta Jupiter în Taur, semn pe care-l tranzitează până pe 11 iunie. Ritmul zilnic va fi frenetic când Jupiter va avansa prin casa a treia, loc în care pune accentul pe călătoriile scurte, învăţătură şi contactul cu fraţii/surorile şi vecinii. Un proiect din comunitate sau din cartier v-ar putea atrage interesul în primăvară. Dacă va fi aşa, dăruiţi-vă mai degrabă abilităţile şi talentele, decât banii. Procedaţi la fel dacă plănuiţi să călătoriţi cu prietenii sau familia, plătindu-vă doar cota parte exactă din costuri. Este recomandabil să stabiliţi restricţii clare şi pentru apelurile telefonice, mesajele e-mail şi mediile sociale, pentru a vă gestiona mai bine timpul.

Jupiter va intra în Gemeni pe 11 iunie, pentru a-şi începe călătoria lungă de un an prin casa a patra, a Căminului, a familiei şi a vieţii casnice. Sub această influenţă, vă puteţi muta cu locuinţa, închiriind sau cumpărând o casă nouă. Fiţi totuşi prudent dacă doriţi să achiziţionaţi o proprietate, deoarece entuziasmul vă poate împinge să acceptaţi o ipotecă mare. Procedaţi invers: cumpăraţi ceva mai puţin scump şi menţineţi ratele mici. Prezenţa lui Jupiter aici este de asemenea excelentă pentru proiectele de îmbunătăţire a locuinţei pe care să le executaţi cu propriile mijloace, aşa încât examinaţi-vă cu atenţie casa şi lăsaţi-vă mintea creativă să genereze idei cu costuri reduse. Mai mult decât orice însă, vă veţi bucura de timpul petrecut acasă cu familia, ca şi de vizitele prietenilor.

Planeta Saturn schimbă semnele abia spre sfârşitul lui 2012, petrecând majoritatea anului în Balanţă, casa a opta, a resurselor comune, unde pune accent pe venitul partenerului de viaţă, asigurări, moşteniri, taxe şi împrumuturi. Influenţa aceasta este una dintre cele mai bune pentru a vă achita datoriile şi a învăţa să vă administraţi gospodăria în mod chibzuit. Este important să cădeţi de acord cu partenerul de viaţă în privinţa abordării generale, deoarece astfel vă vor creşte şansele de securitate financiară. Găsiţi compromisul care să funcţioneze cel mai bine.

Saturn vă încurajează şi să vă examinaţi valorile financiare şi să descoperiţi pe ce puneţi mai mult preţ din punct de vedere material. Un automobil de lux sau unul fiabil? O casă plină de cea mai modernă aparatură tehnologică sau doar ceea ce vă satisface nevoile practice? îmbrăcăminte „de firmă” pentru copiii dumneavoastră sau muzică şi sport? Chiar dacă n-aţi reflectat niciodată asupra acestor întrebări sau a altora similare, profitaţi de conjunctura aceasta pentru a stabili ce este mai benefic pentru dumneavoastră şi familie.
Saturn va intra pe 5 octombrie în Scorpion, casa a noua, unde va rămâne în următorii doi ani şi jumătate. Dacă doriţi un impuls sau o schimbare în carieră ori ţintiţi spre o promovare, întoarceţi-vă pe băncile şcolii pentru a începe sau a termina cursurile pentru o diplomă sau un program de certificare. S-ar putea să fie exact ce vă va trebui pentru a atinge un vârf în carieră când Saturn se va instala în casa a zecea, în 2015.
Prezenţa lui Saturn în casa a noua favorizează de asemenea călătoriile, mai ales pentru cunoaşterea altor culturi şi vizitarea unor situri istorice. Aţi putea să frecventaţi un atelier practic pe durata vacanţei, pentru sporirea abilităţilor creative în orice domeniu. La alt nivel, puteţi folosi acest tranzit pentru a aprofunda călătoria spirituală prin viaţă, explorând şi studiind alte sisteme de credinţă.

Planeta Uranus îşi continuă călătoria de şapte ani prin Berbec, casa a doua. Ca şi Saturn din Balanţă, acest tranzit pune accent pe chestiunile băneşti, dar la nivel personal: venitul propriu, obiceiurile de cheltuire şi, în general, felul în care vă gestionaţi banii. Examinaţi-vă finanţele dintr-o perspectivă personală, îndeaproape, onest şi realist. Veţi fi surprins, dar şi edificat de ce veţi descoperi. După aceea îngăduiţi-i lui Uranus să vă motiveze pentru a efectua schimbările necesare, printre care întocmirea bugetului, folosirea creditelor, economisirea şi modul optim de maximizare a venitului pe termen scurt şi lung.
Ca şi casa a opta, casa a doua reprezintă ceea ce preţuiţi personal – de la siguranţă la bunuri, la abilităţi şi talente. Examinaţi-vă şi această latură, fiindcă răspunsurile la care veţi ajunge vă vor ajuta să vă formaţi atitudini noi şi să vă menţineţi obiceiurile financiare recent adoptate. Mai faceţi apoi încă un pas şi ocupaţi-vă de dezordinea din gospodărie. Tot ce aruncaţi sau vindeţi – de exemplu la consignaţie – vă va ajuta să scăpaţi de energia veche şi să puteţi atrage creşterea venitului.

Planeta Neptun îşi va încheia timpul petrecut în Vărsător, casa a douăsprezecea, pe 3 februarie. întrucât a intrat în semnul acesta în anul 1998, probabil că aţi avut parte de perioade în care aţi preferat singurătatea. în acelaşi timp v-a oferit oportunitatea de a vă accesa glasul interior şi a vă cultiva al şaselea simţ. Este de asemenea posibil să vă fi îndreptat mai mult gândurile spre cei mai puţin privilegiaţi de soartă, îndemnându-vă să vă oferiţi în mod voluntar timpul şi efortul pentru o cauză bună.

Neptun, planeta care vă guvernează semnul natal, îşi începe lunga călătorie prin Peşti pe 3 februarie. în anii ce vor urma, veţi beneficia de inspiraţia şi credinţa pe care le poate insufla, ajungând să vă autocunoaşteţi mai bine şi să vă preţuiţi mai mult. Armonia interioară va fi mai uşor de atins, iar de aici vor beneficia mai ales relaţiile din viaţa dumneavoastră. în schimb, veţi fi mai susceptibil faţă de cei care par să joace cinstit, dar care se gândesc doar la propriile interese. Desigur, asta înseamnă că trebuie să fiţi prudent în privinţa noilor cunoştinţe, mai ales a celor care vă fac promisiuni sau vă oferă garanţii grandioase
Neptun este cunoscută în acelaşi timp ca planeta iluziei şi a confuziei, sentimente care vă vor stăpâni la răstimpuri. Toate sunt menite să vă înveţe mai multe lucruri despre dumneavoastră şi despre ce vă doriţi cel mai mult de la viaţă. Menajaţi-vă şi lăsaţi-vă mintea să sorteze totul în ritmul ei. În cele din urmă realitatea va lua locul iluziei şi claritatea va alunga confuzia..

Planeta Pluton avansează prin Capricorn, casa a unsprezecea, în anii petrecuţi aici (până în 2024), prietenii vă pot schimba viaţa în bine din unele puncte de vedere. Veţi proceda la fel pentru ei şi veţi atrage înjur cunoştinţe noi, cu influenţă în societate. Alţi oameni vor apărea doar pentru a vă ajuta să realizaţi un obiectiv specific ori să vă împliniţi o dorinţă. Veţi avea totuşi dificultăţi cu unii prieteni, iar alţii vor să se folosească de dumneavoastră în propriul interes.în anii aceştia puteţi accepta o poziţie de conducere într-un club, o organizaţie sau o echipă de la locul de muncă, dar vor fi necesare unele precauţii. Străduiţi-vă să păstraţi proporţia lucrurilor, deoarece s-ar putea ca această pasiune să devină o obsesie. în acelaşi timp, e bine să ştiţi că în orice activitate de grup trebuie să conduceţi, nu să dictaţi. Pregătiţi-vă citind bestselleruri despre abilităţile specifice pentru leadership.

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Pesti eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Martie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iulie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Peşti August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Peşti / August 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI