Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012 !?

Fecioara eclipse 2012

Anul acesta poate fi unul dintre cei mai buni pentru cariera dumneavoastră, mulţumită a două dintre cele patru eclipse care au loc în casa a zecea. Celelalte două vor aduce în prim-plan casele a treia şi a patra. Efectul tuturor va dura între şase şi douăsprezece luni.
Ziua de 21 mai va aduce o eclipsă solară în Gemeni, casa a zecea, urmată de sosirea planetei norocoase Jupiter în acelaşi semn pe 11 iunie. Sectorul acesta va fi activat din nou de eclipsa lunară de pe 28 noiembrie din Gemeni, extinzând influenţa favorabilă multă vreme, în anul 2013. Pregătiţi-vă din timp, pentru a profita cât mai mult de această energie puternică. Este important, deoarece mulţumirea de sine poate veni foarte uşor odată cu succesul. Puneţi mâna pe acest cadou primit de la univers!
Deoarece atât de multă energie este concentrată asupra carierei, s-ar putea să nu mai rămână mult timp disponibil pentru scena casnică. Eclipsa lunară din Săgetător (casa a patra), de pe 4 iunie, are însă alte idei. Ţelul ei este de a vă încuraja să tindeţi spre un echilibru sănătos al activităţilor din carieră, respectiv din familie. Ea poate de asemenea să declanşeze dorinţa pentru îmbunătăţiri ale locuinţei şi o mai mare implicare alături de rude, mai ales părinţi.
A patra eclipsă a anului, o eclipsă solară în Scorpion, pe 13 noiembrie, va completa influenţa planetei Saturn, aflată în acelaşi semn. Influenţa aceasta va aduce în prim-plan toate formele de comunicare, de la mediile sociale la scris şi la vorbit în public. Perfecţionaţi-vă abilităţile în aceste direcţii şi utilizaţi-le pentru a avansa în carieră. Fiţi pregătit în acelaşi timp pentru posibilitatea ca un vehicul să necesite reparaţii importante. înlocuirea sa poate fi o opţiune mai bună.

Saturn
Dacă v-aţi născut între 13 şi 22 septembrie, Soarele natal va fi aspectat în primele 9 luni din an de planeta Saturn din Balanţă, casa a doua, a resurselor. Influenţa aceasta va fi la apogeu în iunie şi iulie dacă v-aţi născut pe 13,14 sau 15 septembrie. Pentru ceilalţi nativi, Saturn va forma un aspect cu Soarele natal de două ori, o dată înainte de iunie şi din nou în august sau septembrie. Acţiunile întreprinse şi deciziile luate în prima perioadă vor reapărea pentru a fi trecute în revistă în a doua perioadă.
Faceţi din responsabilitatea şi securitatea financiară ţintele dumneavoastră în acest an. Dacă nu ştiţi de unde să începeţi, folosiţi tranzitul lui Jupiter prin casa a noua (1 ianuarie-11 iunie) pentru a învăţa despre o mulţime de lucruri, de la întocmirea bugetelor la economii şi investiţii. Adoptând şi o atitudine mentală orientată spre cumpătare, veţi putea nu numai să economisiţi bani, ci şi să încheiaţi unele afaceri excelente pentru lucruri absolut necesare. De asemenea, examinaţi resursele şi din alt punct de vedere: de exemplu, actualizaţi-vă garderoba cu câteva elemente care vor conferi un aspect nou hainelor vechi.

Mai presus de orice, lecţia prezenţei lui Saturn în casa a doua se referă la învăţarea gestionării eficiente a resurselor personale, atât când banii sunt puţini, cât şi într-o perioadă de statu-quo. Adoptarea noilor obiceiuri şi atitudini vă va fi răsplătită mulţi ani de acum încolo, culminând peste 14 ani, când Saturn va intra în casa a opta, a resurselor comune.
Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 august, vă veţi număra printre primii nativi din Fecioară al căror Soare natal va fi aspectat de Saturn din Scorpion, după 5 octombrie. Cu Saturn în casa a treia, mintea vă va funcţiona la randament maxim, dar veţi manifesta de asemenea tendinţa de a reflecta la unele lucruri şi de a analiza în mod exagerat evenimente şi oportunităţi. Când vă simţiţi lunecând în acest sens, retrageţi-vă un pas şi căutaţi o perspectivă proaspătă.
Dumneavoastră, mai mult decât alţii născuţi sub acest semn, ar trebui să priviţi cu toată seriozitatea beneficiile unei educaţii suplimentare. Chiar dacă acum nu-i puteţi vedea potenţialul, aceasta ar putea fi cheia pentru menţinerea elanului în carieră anul acesta. Nu uitaţi că pentru a profita de acest tranzit nu este absolut necesar să obţineţi o diplomă. La fel de valoroase pot fi cursurile concentrate, pe termen scurt, pentru căpătarea unei abilităţi specifice.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 august, Soarele natal vă va fi aspectat anul acesta de planeta Uranus din Berbec. Fiţi foarte atent la finanţe şi căutaţi să faceţi economii. Astfel veţi putea face faţă mai bine oricărei crize neaşteptate sau oricăror cheltuieli suplimentare. Principala problemă a acestui tranzit este imprevizibilul situaţiei băneşti, îngreunând planificarea şi întocmirea bugetului.
Este de asemenea posibil să primiţi o moştenire neaşteptată. Aveţi totuşi grijă la orice formă de speculaţii, fiindcă o afacere care pare sigură în condiţiile unui tranzit al planetei Uranus poate avea efect opus, cu mult peste ce vă puteţi imagina. Casa a opta guvernează de asemenea asigurările, aşa că aveţi grijă ca proprietatea să vă fie bine acoperită şi toate primele să fie achitate. Nu este momentul pentru a vă asuma riscuri de natură financiară, incluzând aici acceptarea unor datorii bazate pe un venit anticipat. Nu împrumutaţi bani unui vecin sau unei rude.
Neptun

Dacă v-aţi născut între 19 şi 22 septembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Neptun din Vărsător, înainte de a trece în Peşti, pe 3 februarie. Cu Neptun în casa a şasea, confuzia este posibilă la locul de muncă şi poate fi dificil să ştiţi cu exactitate ce se întâmplă atât cu slujba, cât şi cu compania dumneavoastră. Este de asemenea recomandabil să fiţi foarte prudent cu dezvăluirea de informaţii personale colegilor de muncă. Ar putea fi utilizate în avantajul lor. Veri fixaţi-vă de două ori rezultatele, căutând erori care vă pot scăpa din vedere sub influenţa lui Neptun. Orice probleme care au apărut la locul de muncă în anul 2011 pot fi soluţionate acum.
Dacă v-aţi născut între 22 şi 26 august, Soarele natal vă va fi aspectat de Neptun din Peşti, casa a şaptea, a relaţiilor. Oricât de minunat ar fi tranzitul acesta pentru iubire şi romantism, este în mod clar riscant pentru angajamente. De aceea rezistaţi înaintea ispitei de a intra într-o relaţie care poate să nu fie de durată. Legătura sentimentală despre care credeaţi că ştiţi totul s-ar putea dovedi cu totul altfel. Acelaşi lucru este valabil pentru parteneriate noi de afaceri şi pentru orice persoane care vă fac promisiuni măreţe. Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că aşa şi este.
Ca toate planetele, Neptun are şi o latură pozitivă. Ajutaţi-i pe alţii să se descurce singuri, în loc de a vă asuma responsabilităţi care nu vă aparţin. Fiţi un factor de inspiraţie pentru a-i motiva pe ceilalţi şi un mentor care-i călăuzeşte în căutarea excelenţei. De asemenea, ascultaţi-vă intuiţia, care va fi puternică fiindcă

Neptun intră în relaţie cu Soarele natal.
Dacă sunteţi angajat ferm într-o relaţie sentimentală, Neptun poate declanşa îndoieli, posibil pentru că înţelegeţi brusc că partenerul dumneavoastră nu este persoana ideală pe care o aveaţi în minte. Deşi v-ar putea trezi gândul de a căuta altundeva, opţiunea mai bună poate fi să acceptaţi noua realitate şi faptul că nimeni nu stă pe un piedestal. Consideraţi-o o lecţie asupra naturii omeneşti.
Pluton
Dacă v-aţi născut între 29 august şi 1 septembrie, planeta Pluton din Capricorn, casa a cincea, va forma un aspect favorabil cu Soarele natal. Acesta poate fi anul pe care l-aţi aşteptat, cel în care vă veţi dezvolta pornind din interior, devenind încrezător şi sigur pe propria persoană. Energia dinamică a lui Pluton vă poate ajuta mult, indiferent dacă doriţi să ajungeţi la o formă fizică cât mai bună, să îmbrăţişaţi o nouă direcţie personală ori să realizaţi ceea ce n-aţi crezut niciodată că ar fi posibil. Utilizaţi în mod adecvat voinţa şi determinarea acestei planete puternice.
Dacă sunteţi părinte, puteţi întreprinde multe pentru a vă susţine şi încuraja copiii, călăuzindu-i pe calea cea bună prin viaţă. Asculţii cu atenţie. Comentariile lor inocente pot declanşa intuiţii asupra vieţii dumneavoastră şi a felului în care aţi putea deveni un om şi mai bun. De asemenea, găsiţi o modalitate prin care să vă exprimaţi creativitatea, fiindcă şi aceasta va contribui la dezvoltarea personală. Şi acordaţi-vă permisiunea

de a greşi. Nu este absolut nimic nefiresc în aşa ceva.
Din păcate există şi o latură puternic negativă care le implică pe Jranus şi Pluton în anul acesta. Cele două planete vor intra în conflict în iunie şi septembrie, implicând casele a cincea şi a opta, ceea ce ar putea declanşa cheltuieli neaşteptate asociate copiilor sau o pierdere considerabilă în urma unei investiţii. Acţiunile întreprinzătorilor, de pildă începerea unei afaceri noi sau investiţia într-o astfel de direcţie, sunt în cel mai bun caz riscante şi ar trebui evitate. Poate apărea şi un conflict care implică o moştenire sau dificultăţi în soluţionarea revendicării unei asigurări. Faceţi tot ce puteţi pentru a anticipa evoluţia evenimentelor, chiar dacă aşa ceva este aproape imposibil în cazul unui aspect în care se implică Uranus. Aveţi grijă ca proprietatea să vă fie bine asigurată şi nu semnaţi nimic fără să citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte. Nu este momentul pentru a crede pe cineva pe cuvânt sau a garanta un împrumut, nici chiar pentru un prieten apropiat, un copil sau o rudă.
în ciuda tuturor acestora, există şi şansa de a vă alege cu un câştig neaşteptat. Merită să jucaţi la loterie în ultimele două săptămâni din iunie şi pe la mijlocul lunii septembrie. Nu uitaţi că pentru a câştiga trebuie să joci. Nu investiţi banii de coşniţă.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

1 Comentriu to “Fecioara eclipsele din 2012”

  1. Elena says:

    Predictiile astrale pe care le prezentati atit la tv.cit si pe net,le consider extrem de complexe si mi as dori ca in continuare sa fie prezentate in acelasi mod.Va multumim

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI