Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Mercur vă tranzitează casa a cincea până pe 11 decembrie, iar Venus face acelaşi lucru până pe 16 decembrie. Ambele planete continuă să vă intensifice viaţa socială. Ele asigură de asemenea exact scânteia creativă necesară pentru a vă decora locuinţa pentru sărbători şi pentru a concepe cadouri ori a prepara prăjituri pentru colegii de muncă şi prieteni. Implicaţi-vă copiii în aceste proiecte, pentru ca şi ei să-şi poată explora creativitatea.

Relaţii.

Unele dintre cele mai bune şi mai inspiratoare relaţii în luna acesta vor fi cele cu colegii de muncă. Planificaţi o întâlnire după orele de program sau oferiţi-vă chiar să organizaţi o petrecere de sărbători. Veţi intra de asemenea în legătură cu rude şi prieteni care locuiesc în alte oraşe şi veţi putea cunoaşte chipuri noi în timp ce veţi participa la un efort voluntar pentru o cauză nobilă.

Bani şi succes.

Puteţi primi o primă la sfârşit de an sau un cadou frumos de la angajatorul dumneavoastră în cele două săptămâni care urmează Lunii noi din Săgetător, casa a şasea, de pe 13 decembrie. Dacă sunteţi în căutarea unei slujbe, profitaţi de energia lunară pentru a vă trimite CV-ul pe data de 15 decembrie. Cumpăraţi cadouri pe 1 decembrie, când puteţi găsi chilipiruri, dar evitaţi data de 16 decembrie, când va fi greu să găsiţi ce doreaţi.

Turbulenţe planetare.

Luna plină în semnul dumneavoastră natal de pe 28 decembrie ar putea declanşa şi mai multe probleme asociate relaţiilor, deoarece activează câteva planete. Nu ezitaţi să vă îndepărtaţi de persoanele care doresc să controleze totul, în loc de a le consolida comportamentul, intrând într-un război al voinţelor. Nu uitaţi că aveţi de partea dumneavoastră puterea planetei Saturn din Scorpion. Apelaţi la ea.

Zile favorabile: 1,2, 6, 9, 15, 19, 23, 24,29

Zile nefavorabile: 5, 7, 8, 14,20,28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI