Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 1 Comentariu

Horoscop Rac Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Rac

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Rac 2012

Afirmaţia anului
Oamenii sunt temelia mea, dar puterea vine din interior.

Anul 2012 pentru nativii din Rac

In anul acesta puteţi atinge un echilibru ideal între socializare şi refugiu. Deşi cele două sunt complet diferite, veţi fi în stare să apreciaţi prezenţa oamenilor atunci când aveţi dispoziţia necesară, iar atunci când nu o aveţi, să vă bucuraţi de confortul locuinţei personale. Unele relaţii vor fi dificile, iar altele vă vor aduce bucurii. Este un an excelent pentru a călători şi a vă lărgi orizonturile. Dacă puteţi, faceţi-o la începutul lui 2012, pentru că a doua jumătate a anului va aduce o tot mai mare concentrare asupra muncii.

Distracţia, prietenia şi socializarea sunt evidenţiate până pe 10 iunie, interval când planeta Jupiter tranzitează Taurul, casa a unsprezecea. Sectorul acesta guvernează de asemenea grupurile şi organizaţiile, astfel încât vă puteţi găsi într-o poziţie de conducere sau implicat într-un proiect de echipă asociat slujbei. Oricare dintre ele vă poate aduce noroc în decursul acestui tranzit, dar pentru că Jupiter este şi planeta expansiunii, aveţi grijă să nu vă angajaţi în exagerat de multe direcţii. Evenimente sociale cu prieteni şi colegi de muncă vor aduce oportunităţi noi pentru îmbogăţirea listei de contacte utile şi aţi putea forma o alianţă personală sau profesională puternică cu cineva pe care îl veţi cunoaşte în luna martie. Tranzitul acesta vă încurajează de asemenea să vă evaluaţi şi să vă redefiniţi obiectivele în carieră, mai ales felul în care se asociază cu activităţile dumneavoastră zilnice de la locul de muncă.

Planeta Jupiter petrece a doua jumătate a anului în Gemeni, casa a douăsprezecea, a reînnoirii de sine. Timpul va deveni o prioritate mai însemnată pentru dumneavoastră, iar influenţa aceasta este una dintre cele mai bune pentru meditaţie şi examinare interioară, pentru a afla mai multe despre propria persoană, despre ceea ce vă motivează şi ceea ce vă reţine. Oamenii vi se vor destăinui, îşi vor împărtăşi secretele, iar un susţinător din culise v-ar putea ajuta să avansaţi în carieră în luna iulie. Jupiter în sectorul acesta poate funcţiona de asemenea ca un înger păzitor, oferind exact ajutorul de care aveţi nevoie, adesea în ceasul al unsprezecelea.

Planeta Saturn schimbă semnele spre sfârşitul acestui an, petrecând primele nouă luni în Balanţă, casa a patra. Prin tranzitul său aici, Saturn evidenţiază căminul şi familia, dar şi rădăcinile dumneavoastră şi toate aspectele casnice. Saturn fusese în Balanţă din noiembrie 2009, aşa încât este posibil să vă fi schimbat deja domiciliul; dacă n-aţi facut-o, acesta poate fi anul în care decideţi să găsiţi o locuinţă nouă. Influenţa aceasta poate declanşa de asemenea dorinţa pentru un proiect major de remodelare, ori o schimbare în gospodăria dumneavoastră, unde cineva vine sau pleacă. Puteţi să vă cercetaţi istoria familiei ori să rezolvaţi probleme legate de familie.
Gândiţi-vă unde v-ar plăcea să fiţi din punct de vedere profesional peste vreo doisprezece ani, când Saturn va intra în casa a zecea. Deşi poate părea mult până atunci, ceea ce veţi face între momentul acesta şi acela poate contribui în mod însemnat la succesul dumneavoastră. Şi este greu să ştii încotro te îndrepţi, dacă nu ai o hartă cu care să ajungi la destinaţie.

Saturn intră în Scorpion, casa a cincea, pe 5 octombrie. Aici va influenţa tot ce are legătură cu copiii, creativitatea, romantismul, investiţiile şi activităţile de timp liber. Toate acestea vor juca un rol în viaţa dumneavoastră în anii următori şi în general se vor înscrie în registrul mai serios al lui Saturn, care este şi planeta responsabilităţii. Prin urmare, poate fi o perioadă când să dezvoltaţi o relaţie mai puternică cu copiii, văzându-i cum cresc şi devin adulţi tineri, sau implicându-vă mai mult în vieţile lor, indiferent care le-ar fi vârsta. O relaţie sentimentală poate evolua devenind mai confortabilă, dar fară pasiunea şi motivaţia necesare pentru a o duce cu un pas mai departe.
Vă poate captiva atenţia un hobby nou, ca şi dorinţa de a învăţa tot ce puteţi pentru a vă îmbunătăţi abilităţile creative. La un moment dat, hobby-ul acela poate deveni o sursă de venit suplimentar sau poate chiar evolua într-o carieră în viitorul mai îndepărtat. Investiţiile ar trebui abordate în perspectiva termenelor lungi, întrucât prezenţa planetei Saturn aici poate limita câştigurile imediate. Abordarea conservatoare este acum alegerea cea mai bună. Puteţi de asemenea utiliza forţa lui Saturn pentru a începe un sport sau a vă intensifica activităţile sportive ori pentru a dedica pur şi simplu mersului pe jos sau exerciţiilor fizice o parte din orele serii sau ale weekendului.

Uranus îşi continuă călătoria de mulţi ani prin Berbec. Planeta aceasta a imprevizibilului vă va aduce la un moment dat o schimbare în viaţa profesională, chiar dacă nu în acest an. Sau este posibil să fi avut deja parte de o schimbare în cei doi ani anteriori. Deşi schimbările neaşteptate sunt cel puţin perturbatoare, prezenţa lui Uranus aici vă încurajează să priviţi dincolo de momentul imediat, cât mai departe în viitor. Prin reinventarea carierei şi a identităţii personale pe care o asociaţi cu ea, vă veţi apropia în cele din urmă şi mai mult de dobândirea securităţii financiare.
O neaşteptată oportunitate în carieră poate să apară în mai sau în iulie. înainte de a întreprinde o schimbare, examinaţi atât aspectele pozitive, cât şi pe cele negative, fiindcă optimismul vă poate înfunda. O modalitate mai bună de a profita de ea o poate reprezenta lucrul în networking şi asocierea cu factorii de decizie cei mai avantajoşi. Rezultatul poate fi protejarea slujbei sau câştigul printr-o avansare măruntă.
Planeta Neptun îşi încheie tranzitul prin Vărsător, casa a opta, pe 3 februarie, după care intră în Peşti. în timpul petrecut în Vărsător, i-aţi simţit efectul asupra finanţelor comune. Folosiţi prima lună din 2012 pentru a aborda orice chestiune financiară rămasă nerezolvată de anul trecut, mai cu seamă împrumuturi, asigurări şi comunicări cu creditorii. Verificaţi-vă de asemenea balanţa contului bancar.

Pe 3 februarie Neptun intră în Peşti, casa a noua, unde va rămâne până în anul 2025. Aceasta este o influenţă excelentă, dacă nu v-aţi încheiat încă educaţia sau dacă doriţi să obţineţi o diplomă sau o instruire avansată. Puteţi începe un curs de studii, dacă nu anul acesta, atunci când Neptun vă va aspecta Soarele natal. Chiar şi atunci însă va trebui să vă străduiţi intens pentru a vă dedica timpul şi efortul necesar, deşi ştiţi prea bine că va fi spre interesul personal. Neptun este excelent pentru visuri, dar mai puţin pentru acţiune. Indiferent unde anume v-aţi afla pe parcursul vieţii, impuneţi-vă să învăţaţi. Citiţi, urmaţi un curs pur şi simplu din plăcere, studiaţi ceva ce v-a interesat dintotdeauna sau învăţaţi altă limbă. Este de asemenea probabil ca Neptun să vă stârnească interesul faţă de alte culturi şi dorinţa de a vedea alte ţări din toată lumea. Dacă planificaţi o călătorie anul acesta, programaţi-vă plecarea pentru mijlocul lunii aprilie sau mai târziu, ba chiar mai bine la mijlocul lunii octombrie, când Neptun va forma un aspect favorabil cu Saturn din Scorpion. Este înţelept să evitaţi chestiunile juridice cât timp Neptun este în Peşti, deoarece va fi mai dificil să le rezolvaţi.
Pluton îşi continuă înaintarea prin Capricorn, casa a şaptea, a relaţiilor. Va aduce multe schimbări în relaţii,

oamenii vor intra şi vor pleca din viaţa dumneavoastră. Unii dintre ei vor fi pozitivi şi optimişti, încurajându-vă la nivel personal. Alţii însă vor fi în mod clar negativi şi manipulatori. Ambele tipuri vă vor învăţa mai multe despre reiaţii şi despre rolul jucat de dumneavoastră. Drept urmare, este posibil să faceţi în mod deliberat o alegere sănătoasă pentru a vă distanţa de unele personaje. în acest sens, prezenţa planetei Pluton în sectorul relaţiilor se referă mai mult la dumneavoastră decât la alţii. Partea cea mai bună a acestui tranzit este sporirea conştiinţei de sine şi a curajului de a întreprinde ceea ce este mai bine pentru propria persoană.

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Rac eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Martie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Iulie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Rac Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI