Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Aspecte Generale 14-20 Aprilie2013

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013 Adauga un comentariu

Ca o vedetă adevărată, ziua de 20 aprilie ne oferă surprize si emoţii tari. Vezi articolul intreg »

Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013 Adauga un comentariu

Prima decada a horoscopului – Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară Vezi articolul intreg »

A doua decada a horoscopului – Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti Vezi articolul intreg »

Profilul fiecărei zodii 4-10 aprilie

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013 Adauga un comentariu

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii 4-10 aprilie Vezi articolul intreg »

Berbecul cu ascendent in:

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013 Adauga un comentariu

Berbecul cu ascendent in: Vezi articolul intreg »

Astrologul nu doreşte

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013 Adauga un comentariu

Astrologul nu doreşte să transforme pe nimeni într-o marionetă dezabuzată Vezi articolul intreg »

Profilul zodiilor 28 martie – 3 aprilie

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013 Adauga un comentariu

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii Vezi articolul intreg »

Decanii zodiei Berbec

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013 Adauga un comentariu

Decanii zodiei Berbec
Fiecare zodie este guvernată de câte o planetă. în cazul Berbecului, este vorba de planeta Marte cu întreaga semnificaţie simbolică (fizică, psihică, morală sau spirituală) extrasă din mitologie, din legenda zeului Marte (Aries). Vechii astrologi au împărţit însă fiecare zodie în trei sectoare de câte 10 grade, numite Decani şi le-au pus şi pe ele sub patronajului câte unei planete. Astfel, aceşti “stăpâni“ astrali creează trei tipologii de Berbec cu trăsături generale asemănătoare date de zodie dar şi cu diferenţe ce le particularizează. Vezi articolul intreg »

Pastea noastra de Berbec

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013 Adauga un comentariu

Partea noastră de Berbec
Ascendentul face turul zodiacului în 24 de ore, stând aproximativ 2 ore în fiecare semn. Poziţia Ascendentului reprezintă punctul de generare al unei hărţi astrale şi dă indicaţii des – pre condiţia fizică a oricărui nativ. Este Casa eu-lui, a ego-ului, a fiinţei alcătuite din trup şi suflet. El reprezintă a doua parte a semnăturii noastre astrale. Vezi articolul intreg »

Spaima de astrolog

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013 Adauga un comentariu

Spaima de astrolog este, de fapt, spaima de sine
Vom vorbi astăzi despre un fenomen destul de des întâlnit şi anume spaima de informaţia astrologică. Există o serie de oameni care se scutură din toate încheieturile dacă sunt puşi în situaţia de a asculta o previziune sau un avertisment legat de zodia căreia îi aparţin. Justificându-şi atitudinea, inventează tot felul de argumente cu care îşi împodobesc, ca un brad de Crăciun, opinia lor stearpă de motivaţii reale. Pretextele lor nu au decât vehemenţă. Vezi articolul intreg »

Previziuni astrale saptamana 14-30 martie

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Previziuni astrale saptamana 14-30 martie Vezi articolul intreg »

Luna Plină 27 martie

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013 Adauga un comentariu

Luna Plină se produce in ziua de 27 martie la ora 11:27′ Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI