Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2012 pentru nativii din Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Sagetator 2012

Afirmaţia anului
Oamenii reprezintă calea mea spre viitor.

Anul 2012 pentru nativii din Sagetator

Oamenii vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră în acest an, deoarece câteva planete vă aduc în prim-plan sectorul prieteniei, cel al parteneriatului şi cel al familiei. Universul vă va îndemna să vă evaluaţi obiectivele, direcţia carierei şi ceea ce preţuiţi cel mai mult la dumneavoastră şi la alţii.
Anul începe cu Jupiter, planeta care vă guvernează semnul natal, în Taur. Pe măsură ce Jupiter vă tranzitează casa a şasea, până la 11 iunie, puteţi avea satisfacţii deosebite de pe urma activităţii profesionale. Vă va împlini nevoia de a-i sluji pe alţii şi în acelaşi timp de a vă stabili propria nişă. Relaţiile cu colegii de muncă vor fi în general pozitive, la ele contribuind şi optimismul şi entuziasmul dumneavoastră.

Puteţi avea parte de o creştere salarială frumoasă, dar nu vă aşteptaţi la o promovare. Motivarea aceasta vă poate impulsiona să acceptaţi sarcini suplimentare, ceea ce este perfect atâta timp cât le echilibraţi cu timpul pe care-l destinaţi propriei persoane şi celorlalţi din viaţa dumneavoastră. Procedând astfel, vă veţi îngriji de sănătatea fizică şi mentală, care va beneficia şi prin exerciţii fizice şi printr-o dietă sănătoasă. Organizaţi-vă bine timpul, astfel încât să fiţi mai puţin ispitit să mâncaţi neatent şi pe fugă.

Planeta Jupiter avansează în Gemeni, casa a şaptea, pe 11 iunie, în următoarele douăsprezece luni, relaţiile vor fi mereu tema zilei şi veţi lua legătura cu mulţi şi feluriţi oameni, care vă vor umple viaţa, aducându-vă noroc, bună dispoziţie şi oportunităţi. Uneori va fi greu să programaţi întâlniri cu toţi cei pe care doriţi să-i vedeţi şi care doresc să vă vadă. Acest tranzit al lui Jupiter este printre cele mai bune pentru cupluri, ca şi pentru cei care îşi caută o pereche. în majoritatea cazurilor însă vă veţi bucura pur şi simplu de tovărăşia celor care vă sunt alături.
Planeta Saturn petrece mare parte a anului în Balanţă, casa a unsprezecea, înainte de a-şi începe tranzitul lung de doi ani şi jumătate prin Scorpion. în Balanţă, Saturn îşi focalizează energia asupra prieteniei şi grupurilor, punând la cale experienţe din care să învăţaţi. Unii prieteni pot fi trecuţi pe planul al doilea, pe măsură ce veţi înţelege că vieţile lor nu se mai interconectează bine cu a dumneavoastră. Vor apărea alţi oameni care le vor lua locul, iar unii dintre ei vor sosi cu un scop bine definit: de a vă învăţa ceva, de a vă motiva sau de a vă asigura un contact util pentru activităţile desfăşurate.

Munca în echipă la slujbă sau într-o organizaţie vă poate ajuta să vă cizelaţi abilităţile de lider şi este posibil să vi se ceară să vă asumaţi un asemenea rol. Aveţi grijă! Din cauza prezenţei planetei Saturn aici, vă puteţi trezi făcând toată treaba, fie pentru că oamenii cred sau se aşteaptă că veţi proceda ca atare, fie pentru că apreciaţi că sunteţi singurul care o poate face aşa cum trebuie. Depăşiţi momentul acesta. O parte din lecţia lui Saturn este de a vă învăţa să împărţiţi povara.
Casa a unsprezecea este de asemenea sectorul speranţelor şi dorinţelor, al ţelurilor şi obiectivelor. Reflectaţi la acestea şi întocmiţi o listă de dorinţe. Reduceţi-o la cele pe care le puteţi satisface în mod realist anul acesta, apoi puneţi-vă planul în acţiune.
Saturn intră în Scorpion, casa a douăsprezecea, pe 5 octombrie. Influenţa aceasta diferă destul de mult de a casei a unsprezecea, fiind un sector ce reprezintă înnoirea de sine, partea ascunsă a vieţii şi secretele. Mai reprezintă şi instituţiile de felul spitalelor, ca şi organizaţiile şi activităţile caritabile, pe care puteţi dori să le sprijiniţi.

Scopul planetei Saturn aici este de a vă îndemna să priviţi spre interior şi să vă examinaţi viaţa, stabilind ce aţi realizat şi ce speraţi să faceţi în viitor. Toate acestea constituie o pregătire a momentului de peste câţiva ani, când Saturn va intra în semnul dumneavoastră natal. Probabil gândurile vor scoate la iveală şi regrete. Recunoaşteţi-le ca atare şi treceţi mai departe, apreciind poziţia în care vă aflaţi in prezent. A insista asupra lor înseamnă a da un pas înapoi. în mod similar este probabil să înţelegeţi că aveţi probleme asociate oamenilor şi evenimentelor din trecut. Străduiţi-vă să le soluţionaţi şi pe acestea, chiar dacă deocamdată numai mental. Cărţile de dezvoltare personală pot fi de nepreţuit în acest proces.
Este momentul potrivit pentru a încheia proiecte neterminate. Examinaţi-vă locuinţa, cameră cu cameră, şi găsiţi tot ce aţi amânat altădată – proiecte personale, proiecte de hobby-uri, proiecte de îmbunătăţire a casei -, iar cu aceeaşi ocazie aruncaţi sau reciclaţi obiectele nedorite sau de acum inutile. Lista de activităţi care vă aşteaptă poate fi lungă, scurtă sau intermediară. Indiferent cum ar fi, treceţi la treabă! Până în anul 2015 trebuie să terminaţi totul.
în perioada pe care Saturn o petrece în Scorpion, v-aţi putea oferi voluntar timpul şi talentele pentru o cauză bună, care poate fi o excelentă experienţă de învăţare şi vă va putea aduce nenumărate răsplăţi de natură intangibilă. Este de asemenea posibil ca la un moment dat în cursul acestui tranzit să fiţi implicat în îngrijirea unei rude.

Planeta Uranus îşi continuă tranzitul prin Berbec, casa a cincea, unde va rămâne până în anul 2018. Puteţi să combinaţi cu succes creativitatea şi invenţiile în pasiuni de timp liber, hobby-uri şi proiecte, ba chiar puteţi elabora o tehnică nouă ori o abordare nouă în grădinărit, grafică pe calculator, sport sau în alt domeniu. Este de asemenea o influenţă importantă pentru echipele sportive, de exemplu în campionatul de softball. Puteţi fi sigur că serile şi weekend-urile le veţi avea o mulţime de activităţi, care vor include socializarea şi relaţiile sentimentale. Dacă sunteţi celibatar, vă vor încânta întâlnirile cu persoane de sex opus, totuşi veţi şovăi să vă stabiliţi asupra uneia singure. La urma urmelor, Uranus este planeta supremă a independenţei.
Dacă sunteţi părinte, vă vor surprinde talentele şi pasiunile ascunse ale copiilor. Implicaţi-vă în activităţile lor. Nu fiţi totuşi genul de părinte-manager, necruţător faţă de copilul său. Dacă sunt adolescenţi, este recomandabil să fiţi atent şi să le impuneţi respectarea regulilor, fără a fi excesiv cu restricţiile. Ei îşi vor afirma independenţa în moduri pe care nici măcar nu vi le puteţi imagina.
Acest tranzit al lui Uranus vă poate scoate la iveală al şaselea simţ, sub forma presentimentelor. Utilizaţi-le în chip avantajos, totuşi fiţi precaut dacă intenţionaţi să investiţi. Prin implicarea planetei care guvernează imprevizibilul, sunt posibile atât pierderi, cât şi câştiguri importante. Fiţi conservator.

Planeta Neptun îşi încheie pe 3 februarie călătoria prin casa a treia, Vărsătorul. Din anul 1998, când a intrat în zodia aceasta, Neptun v-a influenţat comunicarea, relaţiile cu fraţii/surorile şi învăţarea. Planeta aceasta creativă v-a ajutat cu certitudine să gândiţi astfel, venind cu idei care v-au uluit până şi pe dumneavoastră. Este de asemenea posibil să vă fi amplificat intuiţia şi să vă fi ajutat să simţiţi ce gândeau alţii, fără s-o spună.
Neptun îşi începe următoarea etapă de călătorie pe 3 februarie, când intră în Peşti şi casa a patra. Aici se va focaliza asupra căminului, familiei şi tuturor aspectelor casnice. La un moment dat din acest tranzit îndelungat, care durează până în anul 2025, veţi simţi imboldul de a redecora câteva camere sau întreaga locuinţă. Adăugaţi o trăsătură care să aparţină elementului „apă”, de pildă o fântână, care vă poate înconjura cu energie liniştitoare. Fiţi conştient de posibilitatea avarierii unei instalaţii sau a unui aparat electrocasnic.
Comunicările în familie vor reflecta reputaţia lui Neptun pentru confuzie, dar şi pentru inspiraţie, iar uneori va fi dificil să discerneţi intenţiile de dincolo de cuvinte. Uneori acestea vor fi onorabile, alteori nu. Cu acest tranzit dispuneţi de oportunitatea de a vă examina problemele din familie şi din copilărie. La o gândire atentă, aţi putea înţelege faptul că, deşi aceste probleme v-au modelat într-un fel viaţa, nu trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru o situaţie creată de alţii. In decursul procesului, puteţi deveni mai compătimitor şi mai tolerant.

Planeta Pluton continuă tranzitul prin Capricorn, casa a doua, accentuând o abordare financiară conservatoare, deşi câştigurile pot sosi la fel de uşor ca pierderile. în cazul lui Pluton însă este înţelept să nu vă asumaţi riscuri. Examinaţi-vă îndeaproape atitudinile şi obiceiurile financiare. Dacă vi se pare că vă lipsesc sau că nu sunt atât de eficiente pe cât ar fi necesar, forţa transformatoare a lui Pluton vă poate ajuta să întreprindeţi schimbările necesare. Nu ezitaţi. Treceţi la

acţiune. în caz contrar, Pluton poate declanşa evenimente care vor aduce forţat schimbarea. Economisiţi, investiţi pe termen lung şi faceţi tot ce puteţi pentru a vă maximiza venitul. De asemenea aveţi grijă ca bunurile şi proprietăţile să vă fie complet asigurate, deoarece nu este un moment potrivit pentru a risca.
în acelaşi timp, Pluton vă îmboldeşte să vă definiţi (sau rede- finiţi) clar valorile, atât din punctul de vedere al eticii personale, cât şi în privinţa bunurilor materiale. Puneţi-vă întrebări profunde despre lucrurile cele mai importante din viaţa dumneavoastră şi examinaţi-vă opiniile materialiste. Aţi putea avea surpriza să descoperiţi că obiectele nu sunt chiar atât de preţioase ca abilităţile, talentele şi relaţiile personale.

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI