Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Ubicuitatea vă rezumă existenţa sub Luna nouă din Vărsător, casa a treia, de pe 23 ianuarie. Ritmul zilnic va fi frenetic, dar aducător de satisfacţie, şi veţi putea comunica eficient în activitatea profesională. Opriţi-vă totuşi înainte de a vă supraîncărca programul cu prea multe proiecte sau angajamente. Entuziasmul este excelent atâta timp cât vă cunoaşteţi limitele.

Relaţii.

Prezenţa planetei Venus în Vărsător până pe 14 ianuarie vă aduce un plus de charismă şi vă ajută să vă promovaţi ideile şi punctele de vedere. Este o influenţă favorabilă mai ales în întâlnirile şi discuţiile profesionale, ajutându-vă să stabiliţi legături cu persoane care se vor dovedi contacte foarte utile pentru activitatea din viitor. Legăturile de familie sunt avantajate după ce Venus trece în Peşti, casa a patra, pe 14 ianuarie. Trataţi-i pe cei dragi cu o seară specială la sfârşitul lunii.

Bani şi succes.

Atenţia vi se va îndrepta asupra chestiunilor băneşti odată cu Luna plină din Rac, de pe 9 ianuarie, în casa a opta, a resurselor comune. Folosiţi această energie lunară pentru a crea un buget pentru anul viitor. Includeţi obiectivul de a face economii, ca şi un plan pentru achitarea datoriilor, dacă este cazul. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, includeţi-vă partenerul în discuţiile financiare. Resursele comune beneficiază de pe urma deciziilor luate în comun.

Turbulenţe planetare.

La răstimpuri aşteptaţi-vă la întârzieri şi frustrări asociate carierei, când planeta Marte va călători retrograd în Fecioară, casa a zecea, între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Evitaţi totuşi să fiţi prea categoric, fiindcă s-ar putea crea dificultăţi cu un şef. Momentul acesta este mai degrabă favorabil pentru concentrarea asupra sarcinilor zilnice, care vă vor face plăcere, şi pentru amânarea oricăror planuri legate de poziţia sau statutul personal. Dacă aveţi răbdare, vor apărea lucruri bune.
Zile favorabile: 10, 11, 15, 18, 19, 23, 27, 29, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI