Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Berbec Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Berbec

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Berbec 2012

Afirmaţia anului
Preţuiesc relaţiile şi securitatea la fel de mult pe cât preţuiesc independenţa.

Anul 2012 pentru nativii din Berbec

Oamenii şi locurile capătă o însemnătate aparte în anul acesta, la fel ca şi cariera şi banii dumneavoastră. Este probabil să efectuaţi călătorii, indiferent dacă este vorba despre câteva weekenduri de relaxare sau despre opţiunea pentru o călătorie mai lungă undeva în lume. Persoanele asupra cărora vă focalizaţi intens îi includ pe parteneri (de afaceri sau de viaţă), prieteni, vecini şi rude, în mod special fraţi/surori.
Expansiva planetă Jupiter va petrece prima jumătate a anului în Taur, casa a doua, a veniturilor şi cheltuielilor. Reţineţi aceste două cuvinte, fiindcă aţi putea asista la o creştere a veniturilor şi probabil veţi şi cheltui mai mult. Pot apărea facturi neaşteptate, îndeosebi spre sfârşitul anului, aşa că este înţelept să economisiţi în timp ce Jupiter tranzitează Taurul, până la 11 iunie. Veţi avea de asemenea un simţ aparte pentru chilipiruri, dar simpla apariţie a unei afaceri bune nu înseamnă că trebuie neapărat să cumpăraţi, aşa cum veţi fi predispus.

Casa a doua se referă de asemenea la bunurile pe care le deţineţi. Priviţi în jurul dumneavoastră. Dacă vedeţi dezordine sau obiecte – inclusiv haine – nefolosite de mult timp, este momentul să restabiliţi ordinea. în acelaşi timp, puteţi profita de lucrurile de care nu mai aveţi nevoie. Duceţi îmbrăcămintea la o consignaţie sau organizaţi un talcioc în cartier. Sunt şanse să fiţi plăcut surprins de banii ce pot fi câştigaţi de pe urma reciclării obiectelor de care nu mai aveţi nevoie. Martie este o lună foarte bună pentru aşa ceva.
Focalizarea lui Jupiter trece asupra Gemenilor, casa a treia, pe 11 iunie. în decursul următoarelor douăsprezece luni, veţi avea mai multe contacte cu vecinii, fraţii/surorile şi rudele, ba este chiar posibil să întreprindeţi într-un weekend o excursie cu unii dintre ei. Pe ansamblu, relaţiile cu persoanele acelea vor fi la cote înalte. Puteţi simţi de asemenea dorinţa bruscă de a vă implica (ori de a vă implica mai mult) în comunitatea dumneavoastră sau într-un proiect din cartier. Manifestaţi totuşi prudenţă dacă o asemenea activitate necesită mai mult decât o implicare financiară personală minimă.

Jupiter în Gemeni vă va stimula de asemenea interesul faţă de învăţare. Puteţi decide să reveniţi la şcoală sau pur şi simplu să deveniţi un cititor vorace. Ori să urmaţi un curs pentru simpla plăcere de a afla mai multe despre un subiect care v-a interesat dintotdeauna. în acelaşi timp însă tranzitul acesta vă poate îngreuna menţinerea pasului cu ritmul zilnic, care va deveni mai frenetic. Dacă nu sunteţi atent, şedinţele, telefoanele, SMS-urile, mesajele e-mail şi site-urile sociale v-ar putea acapara incredibil de mult timp.
Saturn tranzitează Balanţa, casa a şaptea, până pe 5 octombrie, după care intră în Scorpion. în timpul cât se află în Balanţă, Saturn se va concentra asupra relaţiilor din viaţa dumneavoastră, mai ales asupra partenerilor şi a celor mai apropiate persoane. Deşi prezenţa lui Saturn aici poate indica relaţii încordate, nu întotdeauna apar asemenea manifestări. Legăturile solide sunt de obicei întărite şi în acelaşi timp puteţi opta să vă distanţaţi de cei pe care i-aţi depăşit.

Saturn este planeta lecţiilor şi a karmei, aşa că fiţi atent în privinţa persoanelor care s-ar putea încadra în oricare dintre aceste categorii. învăţaţi de la ele şi dacă vă daţi seama că ceva vă displace la cineva, s-ar putea să fie o lecţie despre propria dumneavoastră opinie asupra relaţiilor. Va fi bine şi să aveţi grijă să nu întrerupeţi prematur unele legături, pentru a nu fi nevoit să repetaţi o lecţie pe viitor. Pe ansamblu, tranzitul acesta poate însemna o binecuvântare, deoarece veţi învăţa multe despre dumneavoastră din observarea altor persoane şi din interacţiunea cu ele.

Accentul conferit de Saturn trece în casa a opta, a resurselor comune, când intră în Scorpion pe 5 octombrie. Aici veţi beneficia de oportunitatea de a învăţa mai bine despre valoarea stabilirii bugetului şi a managementului financiar, inclusiv investiţiile şi pregătirea pensiei (oricât de îndepărtat ar fi momentul pensionării). Dacă aţi creat datorii însemnate, acesta este un tranzit excelent pentru a vi le achita în decursul următorilor doi ani şi jumătate, ca şi pentru a clădi economii prin depuneri regulate. Dacă datoriile nu constituie o problemă, veţi fi chiar mai conservator din punct de vedere financiar, cheltuind mai puţin şi economisind mai mult.
Resursele comune includ venitul partenerului de viaţă, care pot fi diminuate, ca şi asigurările, moştenirile, împrumuturile, dar şi balanţa creditului dumneavoastră. Aveţi grijă să verificaţi în această din urmă privinţă, întrucât pot reapărea acum erori din trecut. Primele de asigurare pot creşte în acest tranzit, sau acoperirea poate fi mai puţin cuprinzătoare, aşa că aveţi grijă să citiţi orice modificări din poliţă şi să verificaţi cu multă atenţie ca proprietatea să vă fie asigurată corespunzător.
Uranus continuă să avanseze anul acesta în semnul dumneavoastră natal, unde se va afla până în 2018. Planeta aceasta iubitoare de independenţă vă poate motiva să vă răsturnaţi complet viaţa, mai ales în decursul anului în care formează o conjuncţie cu Soarele dumneavoastră natal. în ceilalţi ani, îi veţi simţi în mod periodic prezenţa, când vă va cuprinde un imbold spontan neobişnuit de puternic. Neaşteptatul poate deveni mai degrabă normal decât o excepţie în viaţa dumneavoastră.

Cu toate acestea, influenţa principală a lui Uranus când se deplasează prin zodia dumneavoastră este de a vă încuraja să îmbrăţişaţi schimbarea personală. Poate fi vorba despre aspectul exterior sau puteţi simţi o dorinţă mai mare de a vă îndrepta viaţa într-o direcţie nouă, cu un set nou de ţeluri, care vă vor ajuta să vă maximizaţi abilităţile şi talentele. Veţi saluta de asemenea experienţele noi, lucruri care nu v-au interesat niciodată în trecut. Modul cel mai bun de a vă împlini noudescoperita nevoie de libertate este de a schimba comportamentele auto limitatoare, în loc de a îngădui energiei să se manifeste ca un fulger rebel. Folosiţi influenţa aceasta în mod pozitiv şi până în 2018 veţi vedea şi veţi aborda lumea într-un mod diferit, mai bun.
Neptun, care a intrat în Vărsător în 1998, îşi încheie pe 3 februarie tranzitul prin casa a unsprezecea. Principala focalizare a lui Neptun o reprezintă aici prietenia şi grupurile, iar în decursul acestor ani mulţi aţi văzut fară îndoială atât cele mai bune, cât şi cele mai rele aspecte ale lor. Aţi fost inspirat şi dezamăgit, şi v-aţi întrebat cum de v-aţi putut înşela în asemenea măsură în privinţa anumitor persoane. Altele însă v-au ajutat să vă împliniţi viaţa, slujind ca mentori sau fiind pur şi simplu prezente când aţi avut nevoie de ele. Şi aţi procedat în mod similar pentru mulţi oameni, devenind mai înţelept în decursul procesului.

Acum Neptun îşi începe următorul tranzit de paisprezece ani, de data aceasta în Peşti, casa a douăsprezecea. Neptun se simte foarte confortabil aici, fiind în domiciliul său. Este posibil ca în anii următori să fiţi implicat la un moment dat într-o cauză bună ca voluntar ori să preluaţi rolul de îngrijitor al unei rude. Totuşi principala influenţă a lui Neptun este de a vă încuraja să priviţi spre interior, să vă retrageţi uneori din viaţa dumneavoastră febrilă pentru a putea stabili contactul cu glasul interior şi cu firea lăuntrică. Meditaţia poate fi benefică şi vă poate ajuta de asemenea să vă cultivaţi al şaselea simţ, care va fi mai activ în decursul acestui tranzit.
Sectorul acesta se asociază de asemenea cu toate aspectele ascunse şi din culise, aşa încât aveţi grijă să nu vă implicaţi prea mult,
fie şi iară să vă daţi seama, în niciun fel de activităţi care v-ar putea afecta cumva reputaţia. Onestitatea şi integritatea sunt acum de cea mai mare importanţă, întrucât este posibil ca orice altă atitudine să aibă repercusiuni nedorite destul de repede. în acelaşi timp, găsiţi-vă conexiunea spirituală şi folosiţi-o pentru a vă consolida încrederea în dumneavoastră şi în abilităţile personale. Fiţi credincios propriei fiinţe şi cuvântului dat.

Pluton îşi continuă mersul prin Capricorn, casa a zecea, a carierei şi statutului. Tranzitul acesta vă poate declanşa ambiţiile, vă poate ridica la statut de vedetă sau poate duce la o răsturnare completă a norocului profesional. Din multe puncte de vedere, un tranzit al lui Pluton se referă mai puţin la tendinţele individuale, cât mai degrabă la cele manifestate în societate ca un .

tot, indicând în mod frecvent schimbări masive la scară naţională sau globală, care afectează individul. în acelaşi timp însă Pluton are propriul său element personal, iniţiind schimbarea necesară care duce finalmente la o viaţă mai bună şi transformată.
Tranzitul lui Pluton va fi mai evident în decursul anului în care formează un aspect astrologie cu Soarele dumneavoastră natal. în alte momente este posibil să vedeţi schimbări asociate carierei, ca restructurări, plecarea unor colegi şi şefi, ca şi sosirea altora noi, dar şi manifestări subminante de putere sau chiar atitudini dictatoriale. Ridicaţi-vă deasupra lor şi încercaţi să nu fiţi prins la mijloc când vă cultivaţi ambiţiile.

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Berbec eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 5 Comentarii

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 2 Comentarii

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Berbec Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI