Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Balanta Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Balanta

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Balanta 2012

Afirmaţia anului
Eu am încredere în propria-mi persoană.

Anul 2012 pentru nativii din Balanta

Călătoriile, banii şi învăţătura se află în prim-planul anului 2012, în aceeaşi măsură ca şi scena casnică. Toate acestea vă vor aduce multe oportunităţi pentru a interacţiona cu oamenii, alt domeniu foarte prezent în viaţa dumneavoastră în acest an. Unele interacţiuni vor fi pozitive, pe când altele vă vor pune la încercare abilităţile diplomatice.
Planeta Jupiter petrece prima jumătate a anului în Taur, casa a opta, a resurselor comune. Tranzitul acesta, care are loc doar o dată la doisprezece ani, este unul dintre cei mai bune pentru atragerea banilor. Partea dificilă este să ţineţi minte că nu va dura o veşnicie. Pe 11 iunie, când Jupiter trece în Gemeni, etapa aceasta se va sfârşi, iar viaţa va reveni la normal, aşa încât faceţi din economii o prioritate şi veţi avea ce arăta, ca urmare a acestui cadou din partea universului, când tranzitul se va sfârşi. Puteţi folosi de asemenea acest interval pentru a învăţa mai multe despre managementul banilor, investiţii şi planificarea pentru pensie (indiferent care v-ar fi vârsta). De obicei împrumuturile sunt mai uşor de obţinut sub această influenţă, totuşi cumpăraţi mai puţin decât vă puteţi permite, dacă intenţionaţi să achiziţionaţi proprietăţi în primăvara aceasta.

Jupiter intră în Gemeni pe 11 iunie pentru a-şi începe traseul lung de un an prin casa a noua. în semnul acesta, planeta vă încurajează să vă extindeţi orizonturile prin călătorii, educaţie, studiu individual, lecturi şi discuţii cu oamenii. Faceţi cât mai multe dintre acţiunile acestea şi fiţi conştient de oportunităţile de a învăţa despre alte culturi şi credinţe. în felul acesta vă veţi bucura de o perspectivă mai înţeleaptă şi veţi conştientiza mai bine rolul dumneavoastră în lume.
Planeta Jupiter vă încurajează de asemenea să priviţi spre viitor cu optimism şi să vă definiţi clar destinaţia şi felul în care plănuiţi să ajungeţi acolo. Ea va aduce beneficiul suplimentar al consolidării încrederii în sine, în talentele, abilităţile şi capacităţile proprii, pe măsură ce intraţi în contact cu latura dumneavoastră spirituală.

Dacă frecventaţi cu regularitate un lăcaş religios, este posibil să vă implicaţi mai mult în activităţi asociate.
Planeta Saturn îşi va încheia tranzitul prin semnul dumneavoastră pe 5 octombrie, când va intra în Scorpion. în perioada petrecută în Balanţă, care a început în noiembrie 2009, aţi reflectat neîndoios asupra trecutului, ceea ce poate fi constructiv, deşi lasă cale deschisă şi unor regrete. Oricât de dificil ar fi să alungaţi gândurile acestea, este exact ceea ce doreşte Saturn să faceţi: să învăţaţi din lecţiile trecutului pentru a crea un viitor mai împlinit, singurul pe care-l puteţi schimba. Anul acesta puteţi folosi influenţa lui Saturn în tandem cu Jupiter din Gemeni ca factor de automotivare, pentru a vă pregăti şi a întreprinde paşii iniţiali spre ceea ce veţi începe peste vreo cinci ani, când Saturn va intra în Capricorn. Saturn nu face nimic în pripă; se ocupă numai de sădirea seminţelor şi îngrijirea plantelor.

Acţionaţi imediat şi întreprindeţi tot ce este necesar pentru a rezolva orice probleme interioare sau cu alte persoane, astfel încât să puteţi merge mai departe fără a continua să căraţi singur toate poverile. Mulţumită serioasei planete Saturn, aveţi determinarea necesară pentru a realiza asta şi multe altele.
Saturn va intra în Scorpion, casa a doua, pe 5 octombrie. Veţi dispune de doi ani şi jumătate pentru a stăpâni lecţiile oferite de prezenţa sa aici, care pot duce la o mai mare stabilitate şi securitate financiară. Totul se rezumă la a respecta regulile şi a vă gestiona banii cu responsabilitate. Aceasta este latura pragmatică a planetei Saturn în casa a doua, care cuprinde totul – de la întocmirea bugetului, la economii, minimizarea datoriilor şi cheltuirea în limita mijloacelor.
Casa a doua nu se referă totuşi numai la bani, care constituie doar una dintre resursele ce vă sunt disponibile. Resursele cele mai importante sunt propria dumneavoastră persoană, cu numeroasele talente şi puncte forte, ca şi atitudinea faţă de bani şi proprietăţi. Saturn vă provoacă acum să examinaţi mai îndeaproape aceste atitudini şi să întreprindeţi modificările necesare. Cash sau credit? Delicatese gastronomice sau alimente sănătoase? Blugi scumpi de firmă sau blugi confortabili la jumătate din preţul celor dintâi? Puneţi-vă toate întrebările acestea şi multe altele, pe măsură ce descifraţi modul optim în care să vă folosiţi resursele. Există şanse ca prezenţa planetei

Saturn aici să vă asigure un început avantajos pe această cale. Vă surprindeţi renunţând la o cumpărătură pe care nu cu mult timp în urmă n-aţi fi pus-o sub semnul întrebării? Acela este efectul lui Saturn.
Aşteptaţi-vă la o notă de imprevizibil în relaţii, deoarece planeta Uranus în Berbec îşi continuă călătoria prin casa a şaptea. Un prieten, o relaţie sentimentală sau un mentor nou poate apărea pe neaşteptate şi dispărea la fel de brusc, după ce a îndeplinit un scop clar. De aceea nu plănuiţi ca o relaţie nouă să fie şi ultima, mai ales în chestiunile de inimă. Bucuraţi-vă pur şi simplu de momentul pe care-l trăiţi. Un avertisment care trebuie privit cu seriozitate este să evitaţi parteneriatele juridice şi financiare.

Schimbarea se va face simţită şi în cuplu, dacă sunteţi implicat într-o relaţie fermă. Deoarece planeta Uranus va fi în Berbec până în anul 2018, nu veţi simţi neapărat o schimbare majoră în 2012. Vor exista totuşi modificări subtile, un eveniment rapid sau diverse comentarii, care pot fi percepute într-o manieră negativă. Dacă veţi avea o atitudine adecvată şi un sentiment real de iubire, veţi putea face astfel încât tranzitul acesta să vă reinventeze sau să vă revitalieze relaţia. Este de asemenea posibil ca el să se manifeste ca o schimbare în familie sau în mediul de viaţă, care va necesita adaptare din partea ambilor parteneri.
în anii următori veţi întâlni multe persoane incitante şi stimulatoare, chiar pe când vă veţi lua rămas bun sau vă veţi distanţa de altele. Aceasta reflectă realmente schimbarea nevoilor dumneavoastră personale, a pasiunilor şi dorinţelor. Unii oameni nu vor mai fi acceptabili, dar vor apărea alţii mai adecvaţi. Puteţi învăţa multe despre propria dumneavoastră fire, dacă vedeţi toate relaţiile acestea ca pe o imagine personală în oglindă. Oamenii cu care vă însoţiţi vă vor reflecta calităţile.
Planeta Neptun schimbă de asemenea zodia în anul acesta, trecând din Vărsător în Peşti, pe 3 februarie. Folosiţi ultimele zile petrecute în Vărsător pentru a termina orice proiecte creative, chiar dacă le-aţi început încă din 1998, când Neptun a intrat în semnul acesta. De asemenea, dedicaţi mai mult timp copiilor dumneavoastră şi activităţilor lor. Este una dintre cele mai bune influenţe pentru romantism, aşa încât plănuiţi o seară specială cu partenerul de viaţă sau întâlniţi-vă cu prietenii, undeva unde puteţi face cunoştinţe noi. Simţul al şaselea vă poate conduce la cineva fascinant.

Neptun în Peşti vă va influenţa activitatea profesională în următorii 14 ani, când va tranzita casa a şasea. Veţi avea perioade de inspiraţie, dar şi de dezamăgire, perioade de iluzii şi confuzie, însă şi momente de compasiune şi înălţare. Dificultatea va consta în menţinerea unei distanţe profesionale faţă de colegii de muncă, atunci când vă concentraţi asupra activităţii proprii fară a vă ocupa de îndeletnicirile lor. Dacă lucraţi însă în vânzări, în sănătate sau în industria serviciilor, tranzitul acesta vă poate creşte satisfacţia în slujbă.
O excelentă influenţă a prezenţei lui Neptun aici este gândirea creativă. O perspectivă diferită vă poate ajuta să observaţi lucrurile pe care alţii le scapă din vedere sau care v-ar putea scăpa chiar dumneavoastră dacă sunteţi prea aproape de un proiect. Vă puteţi elibera mintea printr-o plimbare sau prin comutarea sarcinilor. Faceţi un pas mai departe şi prezentaţi-vă ideile creative în şedinţe şi discuţii. Chiar dacă la început vor fi percepute ca nepotrivite, ceilalţi vă vor aprecia în scurt timp viziunea şi imaginaţia. Utilizaţi-vă aceste calităţi în rezolvarea problemelor.

Planeta Pluton în Capricorn, casa a patra, va declanşa schimbări importante în domeniul căminului la un moment dat pe parcursul lungii sale şederi aici (până în anul 2024). Acestea pot fi pozitive, de exemplu un proiect de remodelare extinsă. Sau poate fi necesară schimbarea domiciliului, pentru a vă ocupa de afacerile unei rude ori pentru un post nou sau o promovare. De

asemenea, ar trebui să vă verificaţi periodic locuinţa combătând eventualii dăunători şi să aveţi grijă să fie bine asigurată.
Pe alt nivel, mai profund, Pluton vă provoacă să reflectaţi asupra propriei copilării şi a vieţii de familie. Ocupaţi-vă de problemele nerezolvate şi exploraţi impactul pe care le-au avut (şi poate continuă să-l mai aibă) asupra vieţii dumneavoastră. Puteţi folosi de asemenea energia planetei Pluton pentru a vă cerceta arborele genealogic şi, posibil, a găsi rude de existenţa cărora nu aţi ştiut sau pe care nu le-aţi văzut de ani de zile. Având de partea dumneavoastră focalizarea şi determinarea puternică a lui Pluton, vă puteţi urmări rădăcinile în timp de-a lungul multor generaţii.

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Balanta eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Balanta Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Octombrie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI