Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Capricorn Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Capricorn

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Capricorn 2012

Afirmaţia anului
Echilibrul şi cumpătarea îmi călăuzesc viaţa.

Anul 2012 pentru nativii din Capricorn

Anul acesta pune accentul pe slujbă şi carieră, activităţile de timp liber, prieteni şi comunitate. Veţi fi implicat în toate acestea şi multe altele, inclusiv în viaţa de familie şi casnică.
Planeta Jupiter aduce în centrul atenţiei latura mai destinsă a vieţii când tranzitează Taurul, casa a cincea, până pe 11 iunie. Umpleţi-vă serile şi weekendurile cu activităţile distractive care vă fac plăcere când nu vă urmăriţi ambiţiile. Viaţa socială vă este impulsionată de pe urma acestui tranzit şi, indiferent dacă sunteţi celibatar sau aveţi o relaţie de cuplu, Jupiter vă poate aduce o abundenţă de momente romantice. Hobby-urile vă pot furniza multe ore plăcute, mai ales cele care vă eliberează creativitatea, ca şi timpul petrecut alături de copii şi activităţile lor. învăţaţi un sport nou, înscrieţi-vă la o sală de fitness sau implicaţi-vă într-un campionat de sport din comunitate. Pe ansamblu, tranzitul acesta reprezintă un cadou din partea universului pentru a vă destinde şi a vă bucura de viaţă.

Jupiter va intra în Gemeni, casa a şasea, pe 11 iunie, lansând un an bun la slujbă. Munca va fi deosebit de plăcută, chiar când va fi greu să ţineţi pasul cu toate. Nu uitaţi asta când veţi fi ispitit să vă înhămaţi la şi mai multe activităţi. Până şi Capricornul are nişte limite, şi este mai important să oferiţi rezultate de calitate excelentă la timp, tară să vă cravaşaţi la maximum. Casa a şasea este de asemenea un sector al sănătăţii fizice şi mentale, aşa încât încercaţi să vă menţineţi toate bunele obiceiuri pentru petrecerea timpului liber pe care vi le-aţi format când Jupiter era în Taur. Exerciţiile fizice vă vor ajuta să nu vă îngrăşaţi când recurgeţi la fast-food din lipsă de timp.

Planeta Saturn schimbă semnele anul acesta, petrecând primele nouă luni în Balanţă, casa a zecea, înainte de a intra în Scorpion. Faceţi tot ce puteţi pentru a profita cât mai mult de ultimele sale luni în sectorul carierei, care reprezintă un vârf important ce apare doar o dată la douăzeci şi opt de ani. în primăvara sau în vara aceasta vi se poate oferi o promovare, dar aveţi grijă să înţelegeţi complet cerinţele postului înainte de a-l accepta. Poate fi cea mai bună opţiune pentru a avansa în carieră. Sau poate să nu fie. Luna iunie poate fi un moment potrivit pentru a trimite CV-uri.
Casa a zecea reprezintă statutul personal, aşa încât poate fi ispititor să abordaţi toate oportunităţile doar pentru a fi cât mai prezent pe scena socială. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul obiectelor. Vehiculele de lux, accesoriile de calitate, o locuinţă mare şi tehnologia cea mai recentă reprezintă pentru dumneavoastră dovezi evidente ale succesului. Cel mai bine vă vor sluji acum munca susţinută, legăturile cu oamenii potriviţi şi întrecerea aşteptărilor.

Activitatea de networking vă va fi mai cu seamă valoroasă pentru satisfacerea ambiţiilor în carieră după ce Saturn va intra în Scorpion, casa a unsprezecea, pe 5 octombrie. în cei doi ani şi jumătate care vor urma, vă veţi putea lărgi cercul de contacte profesionale şi personale prin intermediul prietenilor şi al activităţilor de grup. Este un moment excelent pentru a vă implica într-o organizaţie profesională sau într-un mediu de muncă în echipă la slujbă. Ambele direcţii vă vor pune în legătură cu oameni noi şi vă vor oferi oportunitatea de a consolida unele legături. Câţiva prieteni se vor estompa totuşi treptat din viaţa dumneavoastră în decursul acestui tranzit, în primul rând fiindcă vi se schimbă interesele şi ţintele. Vor fi înlocuiţi de alţii cu mai multă relevanţă, dintre care unii vă pot deveni prieteni pe viaţă.
Casa a unsprezecea este asociată de asemenea cu speranţe şi dorinţe, ţeluri şi obiective. Folosiţi influenţa respectivă pentru a vă identifica următoarele ţinte în carieră, ca şi listele de dorinţe din viaţa personală. După aceea puteţi începe să le implementaţi cu ajutorul celor pe care-i întâlniţi prin intermediul slujbei, la evenimentele sociale şi în comunitate. Dacă sunteţi implicat într-o organizaţie sau într-un proiect de echipă la locul de muncă, vi se poate cere să acceptaţi un rol de conducător. Poate fi o experienţă care să vă aducă multe satisfacţii, dar aveţi grijă să împărtăşiţi povara, nu să faceţi totul de unul singur. în caz contrar, aţi putea fi repede copleşit de sarcini.

Uranus continuă să avanseze în Berbec, semnul pe care-l va tranzita până în anul 2018. în decursul acestor ani vă puteţi aştepta la multe modificări în plan casnic, cum ar fi schimbarea locuinţei, venirea sau plecarea unor membri de familie, îmbunătăţiri ale casei şi reparaţii importante. Energia planetei Uranus va fi cea mai intensă în anul în care vă aspectează Soarele natal, deşi de multe ori veţi simţi că scena casnică se află într-o permanentă fluctuaţie. Şi aşa va fi, cu musafiri care vin şi pleacă, cu activităţile copiilor şi vizitele prietenilor. Nu fiţi surprins dacă, periodic, un imbold intens către schimbare vă va determina să rearanjaţi tablourile ori să zugrăviţi un perete. Fiţi totuşi prudent cu aparatele şi instalaţiile electrice şi aveţi grijă să nu supraîncărcaţi circuitele.
Prezenţa lui Uranus aici vă poate trezi de asemenea interesul pentru descoperirea rădăcinilor ancestrale. Curiozitatea vă poate fi declanşată de revelarea unui vechi secret de familie ori de poveştile unei rude vârstnice. Dacă veţi săpa suficient de adânc, veţi găsi destule lucruri care să vă surprindă. în acelaşi timp, multe aspecte vor fi lămurite şi vă vor spori într-un fel independenţa. O bună utilizare a acestei energii şi a prezenţei planetei Jupiter în Taur în prima jumătate a anului ar fi organizarea pozelor vechi de familie şi crearea de albume pe care să le transmiteţi copiilor.

Planeta Neptun îşi va încheia timpul petrecut în Vărsător, casa a doua, când va avansa în Peşti, pe 3 februarie. De când a intrat în Vărsător, în anul 1998, Neptun v-a influenţat resursele personale, inclusiv lucrurile pe care le preţuiţi, venitul, obiceiurile de cheltuire şi atitudinea vizavi de datorii. Confuzia şi deziluzia au prevalat uneori, pe când alteori aţi fost motivat să întreprindeţi mai multe pentru a câştiga mai bine. Pe ansamblu, atât experienţele pozitive, cât şi cele negative au fost lecţii de gestionare a banilor, care vă vor sluji bine pe viitor.
Neptun va tranzita Peştii, casa a treia, până în anul 2025, influenţând relaţiile cu fraţii/surorile şi vecinii şi concentrându-şi energia asupra comunicării. Gândirea creativă va fi un atu în acest interval, sporită de abilitatea de a vedea situaţiile şi evenimentele dintr-o perspectivă uşor diferită. Toate acestea vor fi instrumente valoroase în soluţionarea problemelor şi în perceperea a ceea ce gândesc oamenii, fără s-o spună întotdeauna. Oricât de mult v-ar ajuta însă al şaselea simţ, este de asemenea important să vă bizuiţi pe remarcabilul bun-simţ înnăscut. Ţineţi minte că, deşi Neptun este planeta credinţei şi a inspiraţiei, este recunoscută în acelaşi timp pentru crearea de iluzii şi confuzii. Toate acestea vor alcătui un tablou pestriţ în relaţiile cu fraţii/surorile şi alte persoane cu care veţi intra în legătură în mod regulat.

Casa a treia este asociată de asemenea cu vehiculele, călătoriile scurte şi comisioanele. încercaţi să planificaţi „evadări” ocazionale în weekend sau excursii de o zi în locuri din apropiere. Schimbarea de decor vă va împrospăta spiritul. Aveţi grijă să programaţi întreţinerile de rutină ale maşinii şi nu ignoraţi nicio problemă suspectată. Orice deficienţă apărută are potenţialul de a se amplifica. în acelaşi timp aveţi grijă să protejaţi obiectele valoroase, fiindcă va fi mult mai uşor să pierdeţi lucrurile acum, când vă grăbiţi.
Pluton îşi continuă lunga călătorie prin semnul dumneavoastră natal. Veţi fi influenţat de energia sa transformatoare până în anul 2024. Fiind planeta voinţei, îi puteţi folosi determinarea şi forţa motrice pentru a realiza aproape orice. Cu toate acestea, retrageţi-vă periodic un pas, pentru a vă examina misiunea dintr-o

perspectivă mai largă. în caz contrar, lucrurile cu potenţial pozitiv pot deveni obsedant negative. Pluton în semnul dumneavoastră natal va opera în majoritatea timpului la un nivel mai subtil, schimbându-vă treptat direcţia vieţii şi remodelându-vă atitudinile despre viaţă şi rolul jucat în relaţiile cu ceilalţi. Tranzitul acesta se referă în mare parte la dumneavoastră, dar şi la persoanele cele mai apropiate, mai ales la partenerul de viaţă. îngăduiţi-i iubitului să-şi urmeze propriile sale pasiuni, chiar dacă diferă de ale dumneavoastră. Drept răsplată, veţi avea parte de o relaţie mai puternică, mai profundă, care va fi benefică pentru dezvoltarea personală.

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Capricorn eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Capricorn Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI