Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Fecioara Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Fecioara 2012

Afirmaţia anului
Oamenii mă inspiră.

Anul 2012 pentru nativii din Fecioara

Deşi 2012 va debuta mai lent pentru dumneavoastră, după primele luni veţi căpăta repede viteză. Banii, oamenii, viaţa casnică şi cariera vor fi în centrul atenţiei şi este de asemenea posibil să călătoriţi în prima jumătate a anului. Alegerea cea mai înţeleaptă în chestiunile băneşti este o cale financiară conservatoare şi planificarea atentă pentru viitor.
Planeta Jupiter începe anul în Taur, casa a noua, a cunoaşterii şi a călătoriilor lungi. Ambele domenii vă vor capta interesul, iar dacă vă permiteţi din punct de vedere financiar, acesta poate fi momentul să întreprindeţi o vacanţă de vis. Influenţa respectivă este la fel de avantajoasă şi pentru o formă de educaţie care să vă poată ajuta în carieră. Un curs pe termen scurt pe care-l puteţi termina înainte ca Jupiter să intre în Gemeni pe 11 iunie poate avea o influenţă uimitoare asupra carierei. De asemenea, gândurile vi se pot întoarce către aspectele mai filozofice şi spirituale ale vieţii. Puteţi urmări direcţiile acestea în diverse moduri, de la lectură la religie şi la preocuparea pentru alte culturi, tradiţiile şi credinţele lor.

Cariera vă va beneficia de pe urma norocului adus de Jupiter aproximativ un an, cât tranzitează Gemenii, casa a zecea. Influenţa aceasta, care are loc doar o dată la doisprezece ani, poate aduce oportunităţi minunate pentru succes şi avansare. Prima dintre ele poate să apară în iulie. Folosiţi-vă bunul-simţ remarcabil când alegeţi ocazia căreia să-i daţi curs. De asemenea, fiţi precaut şi nu vă angajaţi în mai multe activităţi decât puteţi aborda în mod rezonabil în timpul de care dispuneţi, întrucât aceasta poate fi principala cauză a eşecului pe durata acestui tranzit. în majoritatea cazurilor vă veţi număra printre puţinii favorizaţi din compania în care lucraţi, iar câteva persoane influente vă vor susţine eforturile.

Planeta Saturn petrece o bună parte din an în Balanţă, casa a doua, înainte de a-şi comuta focalizarea spre Scorpion, în 5 octombrie. Este posibil să fi simţit latura financiară negativă a acestui tranzit, deoarece Saturn a intrat în Balanţă încă din noiembrie 2009. Sau, chiar dacă finanţele vă sunt stabile, Saturn poate să vă fi motivat să economisiţi mai mult decât cheltuiţi şi să evitaţi datoriile. Acesta este mesajul prezenţei lui Saturn aici, aşa încât fie menţineţi-vă bunele obiceiuri pe care vi le-aţi dezvoltat, fie aplicaţi planurile necesare pentru a le adopta.
Prezenţa planetei Saturn aici vă îndeamnă de asemenea să examinaţi ce anume preţuiţi şi vă reaminteşte că propria persoană vă este bunul cel mai de preţ. Gândiţi-vă ce este cel mai important în viaţa dumneavoastră, ce contează cu adevărat, şi după aceea acceptaţi-vă priorităţile. Puteţi utiliza această oportunitate oferită de Saturn şi pentru organizare, făcând curăţenie printre obiectele şi hainele nefolosite de multă vreme.

Profitaţi de pe urma lor într-un talcioc sau duceţi-le la o consignaţie.
Saturn începe un nou tranzit pe 5 octombrie, când intră în Scorpion, casa a treia. Această influenţă, care va dura până în anul 2015, aduce multe posibilităţi. Pe lângă creşterea concentrării asupra activităţilor cotidiene, incluzând aici comunicarea şi comisioanele pe care trebuie să le faceţi, Saturn vă va trezi dorinţa de a învăţa. Aceasta v-ar putea motiva să continuaţi studiile pe care le-aţi început mai devreme anul acesta, posibil încheindu-le cu o diplomă, sau să optaţi pentru o serie de cursuri pentru plăcerea personală. Dacă aţi dorit vreodată să scrieţi literatură, acum este momentul.
Sectorul acesta este asociat de asemenea cu fraţii/surorile şi verii. Aceste relaţii se pot adânci şi veţi putea soluţiona cu succes orice probleme care dăinuie din trecut sau veţi putea relua relaţiile strânse cu oricare dintre persoanele acestea pe care nu le-aţi mai văzut de mulţi ani. Aţi putea să vă implicaţi în activităţi comunitare şi posibil chiar să acceptaţi un rol de conducere. Aşteptaţi-vă la mai multe activităţi sociale alături de vecini.

Planeta Uranus îşi continuă tranzitul de mulţi ani prin Berbec, casa a opta, a resurselor comune. Fiind planeta imprevizibilului, prezenţa sa aici poate la fel de uşor să vă crească contul bancar, dar şi să aducă cheltuieli suplimentare, posibil asociate copiilor. Nu este momentul să vă riscaţi fondurile, ci este preferabil să economisiţi, exact aşa cum vă sfătuieşte Saturn, şi să rezistaţi impulsului de a cheltui din capriciu, oricât ar fi de ispititor. Venitul şi beneficiile dumneavoastră sau ale partenerului de viaţă pot fluctua şi ar trebui să vă controlaţi cu regularitate balanţa contului bancar, căutând erori. Asigurările sunt altă zonă asociată acestui sector, aşa încât aveţi grijă ca toate poliţele să fie la zi şi primele să fie achitate. Citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte, pentru a nu exista surprize dacă trebuie să revendicaţi ceva.
O moştenire neaşteptată este posibilă, deşi şansele nu sunt prea mari. Acelaşi lucru este valabil în cazul unui câştig norocos la loterie. în loc de aşa ceva, vă puteţi folosi de Uranus pentru a depista oportunităţi de câştig, de exemplu un program de bonificaţii al unei companii, bazat pe merit sau pe atingerea unor obiective explicite.
Planeta Neptun îşi va încheia tranzitul prin Vărsător pe 3 februarie. De când a intrat în semnul acesta în anul 1998, probabil că aţi avut parte de toate suişurile şi coborâşurile asociate prezenţei sale în casa a şasea, a muncii zilnice. Neîndoios, Neptun v-a inspirat uneori în domeniile respective, dar v-a adus de asemenea dezamăgiri şi dificultăţi în atragerea recunoaşterii pe care o meritaţi. Găsiţi-vă timp pentru a trece în revistă tot ce aţi învăţat despre relaţiile la locul de muncă, precum şi tot ce aţi realizat. Există probabilitatea să vă reamintiţi mai multe aspecte pozitive decât negative, şi ambele categorii vă pot fi benefice mai târziu în acest an, când Jupiter va fi în sectorul carierei.

Neptun intră în Peşti, casa a şaptea, pe 3 februarie. Va rămâne acolo până în anul 2025 şi în acest răstimp vă va pune în legătură cu mulţi oameni. Unii vă vor îmbogăţi viaţa, pe când alţii vor încerca să vă deturneze pe o cale greşită. Dificultatea constă în discernere, aşa încât nu vă grăbiţi să luaţi drept bune aparentele calităţi ale unei cunoştinţe noi. Şi nu vă aşteptaţi ca alţii să se ridice permanent la înălţimea idealurilor dumneavoastră; la urma urmelor, toţi oamenii au defectele lor. Neptun este o planetă perfectă pentru romantism, ceea ce poate fi excelent, dacă aveţi deja o relaţie sigură. Acţionaţi totuşi fără pripă dacă vă simţiţi atras de o nouă relaţie sentimentală, mai ales în anul în care Neptun formează un aspect strâns cu Soarele dumneavoastră natal. Doar odată cu trecerea timpului veţi şti cu certitudine dacă poate fi o iubire care să dăinuie. Nu vă pripiţi nici dacă angajaţi un expert, de pildă un contabil. Verificaţi referinţele şi ţineţi ochii deschişi.

Planeta Pluton îşi continuă înaintarea lentă prin Capricorn, casa a cincea, de unde vă încurajează să vă redefiniţi dând curs creativităţii personale. Un mod bun de a începe este deprinderea unui hobby nou – şi practic – ca îmbunătăţirea locuinţei, recondiţionarea mobilelor ori grădinăritul specializat. Sau încercaţi să vă apucaţi de scris.

Cu timpul veţi culege beneficiile prin creşterea încrederii şi autocunoaşterii, ba chiar veţi putea transforma acest hobby într-o activitate profitabilă băneşte.
Dacă sunteţi părinte, veţi fi mai implicat în vieţile copiilor cât timp Pluton tranzitează Capricornul până în anul 2024. Şi ei vă vor îmbogăţi viaţa în moduri de care vă veţi da seama pe măsură ce veţi avea parte de minunata creştere personală pe care o poate aduce calitatea de părinte. Ar trebui să fiţi totuşi atent cu tendinţa de a-i solicita prea intens sau de a încerca să-i modelaţi în felul pe care-i doriţi. Acordaţi-le libertatea de a-şi explora şi a-şi urma pasiunile şi talentele.

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Fecioara eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Ianuarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 1 Comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 2 Comentarii

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iulie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Fecioara Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI