Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Varsator Dragoste 2012 Vezi articolul intreg »

Anul 2012 pentru nativii din Varsator

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Varsator 2012

Afirmaţia anului
Viitorul meu este plin de oportunităţi scânteietoare.

Anul 2012 pentru nativii din Varsator

Distracţiile, prieteniile, învăţătura şi relaţiile sunt subiectele predilecte ale anului 2012, iar în a doua jumătate a anului veţi întreprinde primii paşi spre noi realizări în carieră. Banii şi creativitatea sunt alte teme pentru 2012, iar un moment norocos din vara aceasta v-ar putea aduce un câştig neaşteptat.
Anul începe cu planeta Jupiter în Taur, casa a patra, a căminului şi a familiei. Această influenţă pozitivă în sectorul casnic până la data de 11 iunie este excelentă pentru proiecte de îmbunătăţire a locuinţei, momente memorabile petrecute cu familia şi vizite ale prietenilor. Mai presus de orice, vă va face pur şi simplu plăcere să fiţi acasă, unde puteţi să vă destindeţi şi să vă simţiţi în largul dumneavoastră. Jupiter este însă planeta expansiunii, aşa încât va fi foarte uşor să cheltuiţi fără rezerve pe o sumedenie de lucruri pentru locuinţă. în realitate, de cele mai multe nu aveţi nevoie, ci pur şi simplu vi le doriţi. întocmiţi un buget şi folosiţi ajutorul lui Jupiter pentru a vă organiza spaţiul, a elimina dezordinea şi a vinde sau a dona lucrurile de care nu mai aveţi nevoie. Luaţi taurul de coarne în luna mai, când vă va fi mult mai uşor să renunţaţi la obiectele nedorite.
Jupiter intră pe 11 iunie în Gemeni, casa a cincea, unde va petrece restul anului şi prima jumătate din 2013.

După aceea interesul se va muta de la scena casnică la socializare, pasiuni de timp liber, hobby-uri şi sporturi. Dacă sunteţi părinte, veţi crea amintiri dragi cu copiii, cu condiţia de a pune accentul pe timpul de calitate petrecut împreună, nu pe satisfacerea dorinţei proprii de a-i răsfăţa cu cadouri. Un loc din apropiere va fi foarte plăcut pentru o vacanţă estivală.
Planeta Saturn tranzitează de asemenea două semne în 2012, petrecând majoritatea anului în Balanţă, casa a noua, a cunoaşterii, călătoriilor, chestiunilor juridice şi filozofiei vieţii. Meditaţia este o bună supapă de evacuare pentru această energie, când analizaţi trecutul şi vă exploraţi spiritualitatea. Prezenţa lui Saturn aici vă încurajează să vă rafinaţi credinţele, pentru a vă reflecta mai bine individualitatea şi personalitatea actuală. Aceasta poate însemna o îndepărtare de unele tradiţii din familia dumneavoastră ori din copilărie.

Puteţi de asemenea câştiga o perspectivă nouă prin intermediul călătoriilor şi contactului cu alte culturi.
Gândiţi-vă la posibilitatea de a urma un curs pentru a vă spori abilităţile în carieră, sau la terminarea programului pe care l-aţi început acum doi ani, când Saturn a intrat în acest sector. Cunoştinţele dobândite vor începe să dea roade când Saturn va intra în Scorpion, casa a zecea, a carierei şi a statutului personal, pe 5 octombrie. Acesta poate fi un moment de vârf al vieţii, escaladarea unei trepte care să reafirme toate eforturile pe care le-aţi investit în cariera personală în ultimii paisprezece ani. Este posibil să aveţi parte de câştiguri reale abia în 2013, dar aţi putea obţine o creştere salarială şi Ia scurt timp după ce Saturn va intra în Scorpion.

Când Saturn vă tranzitează casa a zecea este important să întâlniţi şi să cunoaşteţi persoanele potrivite. Identificaţi-i pe cei care v-ar putea grăbi ascensiunea şi apoi procedaţi astfel încât să vă vadă la treabă în momentele cele mai bune. Asumaţi-vă responsabilitatea pentru tot ce întreprindeţi şi străduiţi-vă din răsputeri să obţineţi rezultate de înaltă calitate, zi de zi. Nu uitaţi că seriosul Saturn răsplăteşte eforturile intense.
Planeta Uranus, guvernatorul semnului natal, îşi continuă tranzitul de şapte ani prin Berbec, semnul pe care-l va ocupa până în anul 2018. Pe măsură ce se deplasează prin casa a treia, vă va aduce de toate, de la veşti surprinzătoare, la scânteieri de intuiţie. Pe lângă comunicare şi gândire, sectorul acesta se preocupă şi de fraţi/surori, veri, vecini şi călătorii scurte. în aceşti ani, viaţa va fi plină de lucruri neaşteptate, iar uneori vă veţi trezi „evadând” pentru o zi, un weekend sau doar câteva ore, pentru a vă satisface nevoia de schimbare a decorului.

Tranzitul acesta este excelent pentru implicarea în comunitate şi cunoaşterea vecinilor, în vederea lărgirii cercului de relaţii. Printre aceştia s-ar putea afla exact persoana pe care o căutaţi, iar altcineva ar putea trezi gânduri care să vă schimbe ideile şi perspectiva asupra propriei persoane, dar şi direcţia vieţii. îi puteţi şi dumneavoastră întoarce serviciul. De asemenea, puteţi folosi acest tranzit pentru a începe lucrul la un blog sau la o carte, pentru a vă perfecţiona abilităţile de oratorie în public sau pentru a urma un curs ca să aflaţi mai multe despre un subiect care vă interesează.
Planeta Neptun îşi încheie lungul tranzit prin semnul dumneavoastră pe 3 februarie, intrând apoi în Peşti, unde va rămâne până în anul 2025. Folosiţi ultimele săptămâni pe care le petrece în Vărsător pentru a reflecta la ceea ce aţi învăţat despre viaţă, relaţii şi valorile pe care le preţuiţi cel mai mult la dumneavoastră şi la alţii. După aceea veţi fi pregătit să aplicaţi toate aceste idei inspiratoare când Neptun vă va tranzita casa a doua, a resurselor personale.

în casa a doua, Neptun vă va influenţa venitul, economiile şi cheltuielile. Vă va crea şi probleme uneori, fiindcă banii pot dispărea ca prin farmec. De asemenea, fiţi atent la folosirea cârdului de credit, altfel v-aţi putea alege cu o mare surpriză la sosirea facturii. Din toate aceste motive, şi nu numai, va fi important în anii aceştia să întocmiţi un buget şi să vă încadraţi în el. Păstraţi facturile şi înregistrările financiare, pentru a evita întârzierea plăţilor şi confuziile caracteristice lui Neptun. Tranzitul acesta poate fi în acelaşi timp o binecuvântare, întrucât Neptun poate oferi exact ceea ce vă trebuie, atunci când vă trebuie. Nu vă bizuiţi totuşi că vă va sări de fiecare dată în ajutor. Visaţi în voie, dar apoi acţionaţi cu un plan pragmatic, de bun-simţ, pentru a vă asigura bunăstarea dorită.

Pluton, planeta cu mişcarea cea mai lentă din zodiac, îşi continuă deplasarea prin Capricorn, casa a douăsprezecea, până în anul 2024. Influenţa sa în sectorul înnoirii de sine va fi subtilă, totuşi profundă, deoarece funcţionează prin intermediul subconştientului. Amintiri,

Regrete şi probleme nerezolvate vor reapărea cu un singur scop: acela de a le accepta. Unele vor fi pozitive, altele negative, însă toate vor avea un înţeles în contextul vieţii dumneavoastră curente.Tranzitul acesta vă va determina să vă examinaţi motivaţiile psihologice, inclusiv comportamentele autolimitatoare. Gândiţi-vă la felul în care reacţionaţi în condiţii de stres, mai ales când sunt implicate şi alte persoane, pentru a descoperi motivele care vă determină reacţiile şi răspunsurile. Veţi învăţa multe despre propria persoană, ceea ce vă va ajuta să vă folosiţi pe deplin capacităţile. Gândirea vă va fi stimulată citind cărţi de dezvoltare personală.

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Varsator eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 2 Comentarii

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012 !?

Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Noiembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Octombrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Septembrie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator August 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Iulie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Iunie 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Mai 2012
Vezi articolul intreg »

Lunar Varsator Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Lunar – Varsator Aprilie 2012
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI